Yoğurtlu Kebap Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

3 Haziran 2013 Pazartesi

Yoğurtlu Kebap Tarifi

Kebap tarifi en doğru adresten almaktasınız. Lezzetli kebap yemek istiyorsan hemen uygula diyoruz.
Malzemeler :

500 gr. şişlik et
2 adet kebap pidesi
3 kaşık yağ
2 adet domates
300 gr. yoğurt
Tuz,
karabiber.

Yoğurtlu Kebap Tarifi:

1) Pideleri ızgara üzerinde ısıtıp yumuşatınız.
2} Pideleri 2 veya 3 er cm. karelere kesip birer ki­şilik tabaklara koyunuz.
3/ 2 kaşık yağı yakmadan eritip pidelerin üzerine taksim edip pideleri karıştırıp tabaklan sıcakça bir yere koyunuz.
4) Terbiyeden, aldığımız etleri şişlere geçirip orta hararetli kömür ateşin de veya fırında 4 – 5 dakika pişiriniz.
5) Pişen şişleri tabaktaki pidelerin üzerine kâfi mik­tar koyunuz.
6} 1 kaşık yağı küçük bir tencereye koyup üzerine kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğ­ranmış domatesleri koyup püre haline getiriniz.
7) Bu sosuda pidelerin üzerine dökünüz.
8} Ezilmiş yoğurdu da en üstüne döküp servis yapı­nız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here