Kebap tarifi en doğru adresten almaktasınız. Lezzetli kebap yemek istiyorsan hemen uygula diyoruz.
Malzemeler :
500 gr. şişlik et
2 adet kebap pidesi
3 kaşık yağ
2 adet domates
300 gr. yoğurt
Tuz,
karabiber.
Yoğurtlu Kebap Tarifi:
1) Pideleri ızgara üzerinde ısıtıp yumuşatınız.
2} Pideleri 2 veya 3 er cm. karelere kesip birer kişilik tabaklara koyunuz.
3/ 2 kaşık yağı yakmadan eritip pidelerin üzerine taksim edip pideleri karıştırıp tabaklan sıcakça bir yere koyunuz.
4) Terbiyeden, aldığımız etleri şişlere geçirip orta hararetli kömür ateşin de veya fırında 4 – 5 dakika pişiriniz.
5) Pişen şişleri tabaktaki pidelerin üzerine kâfi miktar koyunuz.
6} 1 kaşık yağı küçük bir tencereye koyup üzerine kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesleri koyup püre haline getiriniz.
7) Bu sosuda pidelerin üzerine dökünüz.
8} Ezilmiş yoğurdu da en üstüne döküp servis yapınız.
Post Top Ad
3 Haziran 2013 Pazartesi

Yoğurtlu Kebap Tarifi
Etiketler
# et yemekleri
# kebap
# kebap tarifi
# kebap yemekleri
# kebaplar
Share This
Kim? HikmetSütlüce
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Woow Ramazan Oruç Piliç Kebabi Tarifi Özel 2017
UnknownMayıs 26, 2017Beğendili Kebap Muhteşem Lezzet Tarifi
UnknownAralik 16, 2013Arpacik Soganli Bahçivan Kebabi Tarifi
UnknownAralik 16, 2013
Etiketler:
et yemekleri,
kebap,
kebap tarifi,
kebap yemekleri,
kebaplar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder