Tas Kebabı Tarifi Nasıl yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Haziran 2013 Pazar

Tas Kebabı Tarifi Nasıl yapılır

Tas Kebabı Tarifi Nasıl yapılır
 Tas Kebabı yapmak isteyenler için güzel bir etli yemek tarifini sizlerle paylaşacam. Tas Kebabı mevsimsel sebzelerle etin muhteşem karışımıyla ortaya çıkan harika bir lezzet.


Tas Kebabı Tarifi Malzemeler:

  • Yaklaşık Yarım Kilo Dana Kuşbaşı
  • 1 Adet Kuru Sogan
  • Bir Buşuk Su bardağı Sıvı Yağ
  • 2 Yemek Kaşıgı Biber Salçası
  • 3 Adet Orta Boy Patates
  • 2 Adet Domates
  • 5 Adet Sivri Biber
  • Tuz ve Pul Biber

 Tas Kebabı Tarifi Yapılışı:

Öcenlikle malzemelerimizi güzelce yıkıyoruz. Ardından Soganımızı dogruyoruz patateslerimizi güzelce soyduktan sonra kuşbaşı kuşbaşı dogruyoruz.  Tenceremizde önce patateslerimiz hafifce kızartıyoruz. Daha Sonra Çıkarıp Etimizi koyup etimin pişmesini saglıyoruz. Ardından da etimizi de çıkararak dogradığımız soganlarımızı dailave edip hafif pişmesi saglıyoruz ardından Etimizi patatesimizi domates ve siviri biberlerimizide ilave edip hafifce karıştıyoruz. So olarak salçamızı tuzumuzu ve acı sevenler için pul biberimizi de ekleip üzerine sulu olmasını istiyorsanız biraz fazla ilave edebilirsiniz su da ilave ettikten sonra kaynamaya bırakıyoruz.
Afiyet Olsun.


Tas Kebabı Tarifi, online yemek Tas Kebabı Tarifi nasıl yapılır, Tas Kebabı Tarifi pratik yemekler tarifi, Tas Kebabı Tarifi kolay yapımı, Tas Kebabı Tarifi neler lazım,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here