Saç Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Haziran 2013 Pazar

Saç Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır

Saç Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır
 Evet Bugun Sizlerle yaplayacağım harika bir lezzet olan ve özellikle kurban bayramlarının vazgeçilmez yemegi olan Saç Kavurma Tarifiyle sizlerle olacağım. Yemek yapmanın her zaman en önemli şey tabiki yemeklerinize sevginizi katmanız.

Saç Kavurma Tarifi 

1/2 kg kuzu kuşbaşı az yaglı olacak

 Acı sivri biber(isteyenler tatlı biberde koyabilirler isteye göre )

Bir Adet orta bot domates

Pul biber

Karabiber

Tuz

Saç Kavurma Yapılışı :


Öncelikle Saç Kavurmamızı yapacağımız Tavamızı ocağımızda ısıtıyoruz daha sonra etimizi tenceremize koyup (içeresinde kendi yagıyla pişmesi yemegimize daha ayrı bir lezzet katacaktır) kısık ateşte pişiriyoruz. Kısık ateşte pişirmemizin nedeni etmizin yumuşaması. Etimiz artık pembeleşince pişmesine yakın artık kuşbaşı dogranmış domateslerimizi biberlerimizi baharatlarımızı ve soganımızı katıp artık yemeğin son aşamasına geliyor. 

Afiyet Olsun

Saç Kavurma Tarifi yapılışı, Saç Kavurma Tarifi nasıl yapılır, Saç Kavurma Tarifi neler konulur, Saç Kavurma Tarifi ne kadar zamanda yapılır, Saç Kavurma Tarifi online Saç Kavurma Tarifi yap, Saç Kavurma Tarifi pratik yemekler tarifi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here