Mozayik Pasta - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Haziran 2013 Salı

Mozayik Pasta

Mozayik Pasta ile lezzet durağına part etmeyi unutmayın.
MALZEMELER



2 paket petibör bisküvi

125 gr margarin

1 çay bardağı toz şeker

50 gr kakao

1,5 su bardağı süt

1 paket vanilin

1 tane portakal kabuğu rendesi

1 çay bardağı ceviz

80 gr çikolata

Hindistan cevizi



YAPILIŞI



Bisküvileri elimizle kırıyoruz. İçerisine 1 portakal kabuğunu rendeliyoruz. Cevizini ekliyoruz. Bir tencerede margarini eritip şeker ve sütü ekliyoruz. Kakaoyu ilave edip karıştırıyoruz.Ocaktan alıp vanilin döküyoruz.



Bu karışım ılık hale geldiğinde bisküvilerin üzerine döküp karıştırıyoruz. Sitreç film serdiğimiz herhangi bir kalıbın üzerine bisküvileri döküyoruz. 2 saat kadar buzlukta donduruyoruz. Benmari usuli eritilmiş çikolatayı kalıptan çıkardığınız pastanın üzerine döküyoruz. Üzerine hindistan cevizi serpip buzdolabında bekletiyoruz.



AFİYET OLSUN...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here