İngiliz Bisküvi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Haziran 2013 Cuma

İngiliz Bisküvi Tarifi

Malzemeler :


  • 450 gr. un

  • 150 gr. tereyağı

  • 150 gr. un – şeker

  • 100 gr. kuş üzümü

  • Bir paket vanilya 3

  • adet yumurta

  • Karbonat

  • Tuz

İngiliz Bisküvi Tarifi:
Un hamur tahtasına elenir. Ortası açılır. 150 gr. tere­yağı konarak iyice ezilir. Tuz, un . şeker ve karbonat ilâve edilir. İki yumurta kırılır. Krem hâline gelinceye kadar ka­rıştırılır. Etraftan un, üzümü alınarak hamur yapılır. T0 da­kika dinlendirilir. Yarım santimetre kalınlığında açılarak 6 cm. çapında kalıplara kesilir. Hafifçe yağlanmış tepsile­re dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülür. Orta hararetteki fırında 20 – 25 dakika müddetle pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here