Dilber Böreği Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

8 Haziran 2013 Cumartesi

demo-image

Dilber Böreği Tarifi

Responsive Ads Here
Dilber-B%25C3%25B6re%25C4%259Fi-tarifi-malzemeleri-ve-yap%25C4%25B1l%25C4%25B1%25C5%259F%25C4%25B1%5B1%5D
Malzemeler :


  • 650 gr.

  • 500 gr.tereyağı

  • Yarım demet dereotu

  • Yarım demet maydanoz

  • 250 gr. beyaz peynir

  • 3 yumurta

  • Tuz.
Dilber Böreği Tarifi:
Yaprak hamuru yapılır 4 mm. kalınlığında açılarak kı­yılmış tereotu, maydanoz, yumurta akı karıştırılır. Peynir, hamurun kenarına 5-6 cm. ara ile konur. Aralarına yu-
murta sarısı sürülür. 6-7 cm. çapında nemse kalıbı ile dilimlere kesilir. Tepsilere dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülür. Fırında pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *