Uskumru Balığı Tava Lezzeti - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Mayıs 2013 Perşembe

Uskumru Balığı Tava Lezzeti


Balık yemek seviyorsan birde uskumru tavayı deneyin.


Malzemeler :

1 kg. yağsız Uskumru,
1 su bardağı kızartma yağı.
Bir avuç un,

Uskumru Tava Tarifi:

1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle­yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ­da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git­mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.


En Lezzetli Uskumru Balık Tarifleri ile sizlerleyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here