POP TART TARİFİ VE KALORİSİ - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Mayıs 2013 Perşembe

POP TART TARİFİ VE KALORİSİ



POPTART MALZEMELERİ :
150GR TEREYAĞI
1/2SU BARDAĞI SOĞUK SU
1 TATLI KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
2+3/4 SU BARDAĞI (385 gram)UN
2YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ

İÇMALZEME :
1 SU BARDAĞI TAZE VEYA DONDURULMUŞ VİŞNE
3 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
2 YEMEK KAŞIĞI MISIR NİŞASTASI
4 YEMEK KAŞIĞI SU
1-2 DAMLA BADEM AROMASI

ÜST GLAZÜR MALZEMELERİ :
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YEMEK KAŞIĞI SU VEYA SÜT
İSTENİRSE 1 DAMLA İSTENEN RENKTE GIDA BOYASI
1 PKT.VANİLYA

YAPILIŞI :
poptart hamuru için :
Sirkeli su hariç tüm malzemeyi rondodan geçirin.tereyağı küp küp doğranarak ve soğuk olarak konmuş olsun.sonrasında her defasında 1-2 kaşık soğuk sirkeli sudan ekliyoruz-rondoyu çalıştırıyoruz, hamur parçalanmaz hale gelince tamamdır :)
2 streç film arasında merdaneyle açıp eşit boyda dikdörtgenlere kesiyoruz.

iç malzeme için :
vişneleri minik karelere kesiyoruz ve tüm malzemeyi koyulaşana dek karıştırarak pişiriyoruz.

Kesilen hamurların yarısının içine iç malzemeyi paylaştırıp üstünü kalan hamurlarla kapatıyoruz ve kenarlarına çatalla desen veriyoruz.

200 DERECEDE 8-10 DK PİŞİRİYORUZ.

Pop tart soğuyunca üstüne glazürü sıcak suyla hazırlayıp kaşıkla döküyoruz.

AFİYET OLSUN :)

En Leziz Yemek Tarifleri için Kadınlar Burada Buluşuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages