malzemeler
- 200 ml sivi yag ay cicek yag kullandim
- 200 gram pudra sekeri
- 200 ml portakal suyu
- yarim limon suyu
- 1 portakalin kabugu
- 350 gram un
- 1 paket kabartma tozu
- 4 tane yumurta
- 1 cay kasik karcin
hazirlanisi
- Derin bir kabin icersine yumurtayi ilk önce pudra sekeri ile birlikde cirpin.
- Sivi yagi katip bir kez daha cirpin
- Portakal ,limon suyu ve portakalin kabugunuda icersine katin.
- Diyermalzemeleride katip cirpin kekinizi yaglanmis unlanmis cemberli bir kalibiniza katip 175 derecede pisirin
- Kek soguyunca cemberini acip dilimleyin afiyetler olsun.
Sofralarımızdan eksik olmayan lezzetli tatlar ve tarifleri
Ev Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder