Peynirli Pide tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Peynirli Pide tarifi

Ramazan aylarının vazgeilmezi Pide tarifi ile sizleryeyiz.





malzemeler



  • 1 tane yas maya 40 gramlik.

  • 1 kilo un kullandim

  • 1 su bardak ay cicek yag 1 parmak kadar eksik 

  • 3 su bardak ilik süt

  • 1 tatli kasik tuz

  • 1 tatli kasik toz seker
üzerine 



  • 2 tane yumurta sarisi 

  • 2 yemek kasik süt

  • 1 tutam toz seker

ic malzemesi



  • 1 su bardak rendelenmis kasar

  • 1 su bardak böreklik peynir

  • 1 su bardak lor peynir

  • 1 su bardak yagli kagvaltilik beyaz peynir 

hazirlanisi



  • Derin bir kabin icersinde hamurumuzu yuguralim hamur cok yumusak bir hamur.

  • Üzerini kapatip dinlenmeye birakin.

  • Ic malzemenizi bu arada hazirlayin.

  • Kasari rendeleyin diyer peynirleride ufalayin

  • Hamur mayalaninca kücük bezeler kicartin.

  • Bezeleri merdane ile acip pecimizdan ortasina 2 yemek kasik bastirip kenerlerini kapatin peynirin üzerine dogru .

  • Yumurta ,seker ve südü cirpin pidenin kenerlerina firca ile sürün .

  • Tepsiye siralayin ve 180 derecede pisirin .Afiyetler olsun.

Sofralarımızdan eksik olmayan lezzetli tatlar ve tarifleri

Ev Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here