Kiymali Börek Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Mayıs 2013 Salı

Kiymali Börek Tarifi



ic malzemesi


  • kıyma 600 gram kadar

  • 3 tane kuru soğan

  • tuz, karabiber, pulbiber

  • yarım demet kıyılmış maydanoz 

  • 150 gram rendelenmis kasar peyniri

  • 1 paket böreklik hazir yufga 6 tane yuvarlak  ben ortalarindan ikiye böldüm

üzerine ve icine sürmek icin malzeme



  • 200 ciy kirema

  • 3 tane yumurta

  • 300 gram yogurt

  • susam ve cörek otu  üzeri icin

hazirlanisi






  • 3 çorba kaşığı yağda soğanları öldürün.

  • Kıymayı ilave edin ve suyunu bırakana kadar ara sıra karıştırarak kavurun.

  • Baharatlarını ve maydonozunu da ilave ederek karıştırın ve soğuması için bir kenara alın.

  • Kasarinida soguyunca ilave edip karistirin.

  • Tepsinize siralayin börekleri.

  • Benim 1,5 tepsi cikdi börek

  • Ciy kirema ,yogurt ve yumurtayi iyice cirpin.

  • Yufganiza  1,5 yemek kasik döküp firca ile hertarafina sürün.

  • Harcinizdan koyun ve kenarlari ic kisma kapatip böreinizi uc kisma dogru sarin.

  • Üzerine kalan kiramali harcizi sürün bolcana olursa dahada güzel oluyor

  • Susam ve cörek otunu serpistirip 180 derecede pisirin .



Sofralarımızdan eksik olmayan lezzetli tatlar ve tarifleri

Ev Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages