Kavurma dendimi Rize gelir güzel bir lezzetli bir kavurma tarifi sizler için bu güne özel sunuyruz.
MALZEMELER:1 kg dana eti (kol tarafından)
70 gram gömlek yağı
50 gram margarin
2 adet orta boy soğan
1 çay bardağı mısır yağı
1 adet et suyu tableti
Bir buçuk su bardağı su
YAPILIŞI:
Siniri ve yağı alınmış eti küp şeklinde doğrayın. Kıyılmış gömlek yağını ve margarini bir tencereye alıp, eritin. Yemeklik doğranmış soğanı ekleyin ve kısık ateşte kavurun. Ayrı bir tencereye aldığınız mısıryağında eti rengi dönene kadar soteleyin. Kavurduğunuz soğanın üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 10-15 dakika daha kavurun. Et suyu bulyonu ve suyu ekleyip, et yumuşayana kadar (yaklaşık bir buçuk saat) pişirin. Sıcak olarak servis yapın
Et Yemek Tarifleri
Post Top Ad
Responsive Ads Here
7 Mayıs 2013 Salı
Anasayfa
et yemek tarifleri
et yemekleri
kavurma
kavurma tarifi
lezzetli et yemekleri
tarifi
yaplır
yemeğin tarifi
yemek tarif et
Kavurma Nasıl Yapilir Tarifi
Kavurma Nasıl Yapilir Tarifi
Etiketler
# et yemek tarifleri
# et yemekleri
# kavurma
# kavurma tarifi
# lezzetli et yemekleri
# tarifi
# yaplır
# yemeğin tarifi
# yemek tarif et
Share This
Kim? HikmetSütlüce
yemek tarif et
Etiketler:
et yemek tarifleri,
et yemekleri,
kavurma,
kavurma tarifi,
lezzetli et yemekleri,
tarifi,
yaplır,
yemeğin tarifi,
yemek tarif et
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder