Otlu Kaşarlı Omlet Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Mayıs 2013 Salı

Otlu Kaşarlı Omlet Tarifi

Bu haftasonu kahvaltımızda otlu omlet vardı.
Malum haftasonları kahvaltıları daha bir farklı oluyor ,daha özeniliyor.Ben de bu sefer omleti bu şekilde yapayım dedim.
Ben iki kişilik yaptım kişi sayısına göre yumurta sayısını arttırabilirsiniz.

MALZEMELER:

2 adet yumurta
1 adet ince tazesoğan
bir kaç dal dereotu
birkaç dal maydanoz
1 kibrit kutusu kadar taze kaşar
2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
pulbiber




YAPILIŞI:

Derin bir kaseye yumurtaları kırın,çırpın.İçine yıkanmış ve ince ince kıyılmış dereotu,maydanoz ve taze soğanı ekleyin.Baharatlarını damak tadınıza göre katın.Bir güzel çatalla çırpın.
Tavaya sıvıyağı koyup biraz kızdırın yumurtalı karışımı dökün ,ağzını kapatıp kısık ateşte pişirin.
Pişince rendelenmiş taze kaşarı omletin yarısına dökün kalan kısmı kaşarlı kısmın üzerine kapatıp servis edin.
Afiyetolsun.

Özel Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here