Malzemeler
2 £ kemiksiz, derisiz tavuk göğsü
3 yemek kasigi sivi yag
1 limon kabuğu rendesi
1 tatlı kaşığı kimyon
1 1/2 çay kaşığı toz kişniş
2 yemek kaşığı soya sosu
1 1/2 tatlı kaşığı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı şeker
2 çay kaşığı köri tozu
1/2 su bardağı hindistan cevizi sütü
tutam cayenne
gibi Tay ya Serrano olarak 1 küçük taze acı biber, kıyılmış
1/4 fincan taze Salantro kıyılmış
takozlar oyulmuş, Taze ıhlamur
3 yemek kasigi sivi yag
1 limon kabuğu rendesi
1 tatlı kaşığı kimyon
1 1/2 çay kaşığı toz kişniş
2 yemek kaşığı soya sosu
1 1/2 tatlı kaşığı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı şeker
2 çay kaşığı köri tozu
1/2 su bardağı hindistan cevizi sütü
tutam cayenne
gibi Tay ya Serrano olarak 1 küçük taze acı biber, kıyılmış
1/4 fincan taze Salantro kıyılmış
takozlar oyulmuş, Taze ıhlamur
Tarif
1. Tavuk göğsü yağ kesin. Meme kalın tarafından başlayarak neredeyse yarısında tavuk göğsü dilim, sonra her bir kitap gibi açın.
plastik wrap, yağlı kağıt ya da büyük, açık, Ziploc çanta içinde iki adet arasında açık olan her meme yerleştirin.
Küçük bir ağır tava kullanma , şişe veya yumuşak eti tokmak hafifçe bile kalınlığı içine her meme yaymak.
plastik wrap, yağlı kağıt ya da büyük, açık, Ziploc çanta içinde iki adet arasında açık olan her meme yerleştirin.
Küçük bir ağır tava kullanma , şişe veya yumuşak eti tokmak hafifçe bile kalınlığı içine her meme yaymak.
2. Taze kişniş ve ıhlamur dışında kalan tüm malzemeleri karıştırın.
3. Iki saate kadar için büyük bir kase ya da buzdolabının Ziploc çanta ve chill tavuk ve turşusu ekleyin.
4. Sizin tavuk sizin yemekleri prepped ve hazır almak için bu kez kullanabilirsiniz, böylece pişirmeye uzun sürmüyor.
5. Sonra tavuk pişirmeye hazır, turşusu her meme çıkartın ve bir kenara kalan turşusu ayarlayın.
6. Ağır bir tavada veya ızgara tava,. Yüksek ateşte yağı bir sıçrama ısıtmak
. pan boğmakta üzerinde önlemek için gruplar halinde tavuk pişirin
birkaç dakika açmadan sıcak pişirin göğüsler yerleştirin
göğüsler ters çevirin ve pişirin Diğer tarafta altın olana kadar, sizin tavuk kalınlığına bağlı olarak uzun sürmemelidir.
kalan tavuk pişirirken sıcak bir fırında veya folyo altında bir plaka üzerinde pişmiş göğüsler yerleştirin.
. pan boğmakta üzerinde önlemek için gruplar halinde tavuk pişirin
birkaç dakika açmadan sıcak pişirin göğüsler yerleştirin
göğüsler ters çevirin ve pişirin Diğer tarafta altın olana kadar, sizin tavuk kalınlığına bağlı olarak uzun sürmemelidir.
kalan tavuk pişirirken sıcak bir fırında veya folyo altında bir plaka üzerinde pişmiş göğüsler yerleştirin.
7. Küçük bir tencerenin içine turşusu dökün ve bir yuvarlanma kaynatın. Yakmak değildir böylece ara sıra karıştırarak, en az 2 dakika boyunca sürekli kaynatın.
8. Taze limon suyu ve kişniş serpin. Tarafta sos ile servis yapın.
9. Genellikle taraftan bu maddeler varsa bu birlikte atmak için hızlı, ucuz ana yemektir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder