Yarım kilo muz-yarım kilo süt-1 paket pötiibör bisküvi-4 çorba kaşığı pudra şekeri Sosu için;2 adet yumurta-yarım su bardağı şeker-1 tatlı kaşığı margarin-1 tatlı kaşığı kakao-1 paket kakaolu bisküvi-1 su bardağı ılık su
Pötibör bisküvileri ufak parçalara ayırın.Süt ve pudra şekerini hafif ısıttıkdan sonra bisküvilerin üzerine döküp çatalla bastırarak püre haline getirin.Başka bir kapda muzları yine çatalla ezip püre haline getirin ve sütlü bisküvinin içine koyup karıştırın.
Dikdörtgen bir borcama streç geçirdikten sonra malzemeyi içine döküp buzlukta en az 1 saat bekletin.Sosu için;yumurta,şeker,ılık su,margarin,kakao ve ufak parçalara kırılmış kakaolu bisküviyi çatalla çırpın ve buzdolabında 15 dakika dinlendirin.Buzluktan çıkardığınız muzlu bisküviyi dilimler halinde kestikden sonra üzerine sosundan döküp servis yapın.
Post Top Ad
Responsive Ads Here
26 Haziran 2014 Perşembe
Anasayfa
iftar menusu
iftar menüsü
iftar sofrası
muzlu biskuvi pastası
muzlu pasta
pasta tarifi
Muzlu Bisküvi Tarifi İftarlık Hafif Tatlılar 2014
Muzlu Bisküvi Tarifi İftarlık Hafif Tatlılar 2014
Etiketler
# iftar menusu
# iftar menüsü
# iftar sofrası
# muzlu biskuvi pastası
# muzlu pasta
# pasta tarifi
Share This
Kim? HikmetSütlüce
pasta tarifi
Etiketler:
iftar menusu,
iftar menüsü,
iftar sofrası,
muzlu biskuvi pastası,
muzlu pasta,
pasta tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder