Evinizde Simit Pizza Salonu Açın - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Mayıs 2014 Cuma

Evinizde Simit Pizza Salonu Açın



Türk halkının çok büyük bir nimeti var; simit :) Sabah kahvaltıya, sıcacık dost sohbetlerine, üşüyünce çayın yanına, acıkınca beyaz peynirin yanına, yanınıza çekmek istediğiniz martılara hep o eşlik eder. Tek bir olumsuz özelliği var, çıtır özelliği çabuk kaybolur, çıtır çıtırlığı aranılan özelliktir. Bu doğaçlama tarif, bayatlayan iki simidi kahvaltıda yemek için doğdu. Ancak bizimkilere 2 simit pizza yetmedi, başka var mı diye arkası arandı :)

Malzemeler:

- 1 adet simit
- 6-8 dilim sucuk
- 1 çay bardağı kaşar rendesi
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı zeytin dilimi


Yapılışı: Küçük bir kasede ketçap ve zeytinyağı çırpılarak bir fırça yardımı ile, eninden ikiye kesilmiş herbir simit parçasına sürülür. Her iki parçanın da üzerine kaşar peyniri rendesinden serpiştirilir. Bunların üzerine sucuk, zeytin dilimleri ve tekrar kaşar peyniri rendesi konularak 180 dereceye ayarlanan fırında 6-7 dakika pişirilir. Dikkat çok yedirir! :)

Türk Mutfağının En lezzetli resimli yemek tarifleri ile bayanlar evlerinde damak tadlarına hitap eden, türk ve dünya mutfağından seçme kolay tarifler ile yemek pişirmenin püf noktaları tümü ile sizler için sitemiz sofra yemek tarifleri olarak paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here