Porselen Demlik Çay Saati 24 Aperatif Yemek Tarifleri - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Şubat 2014 Cumartesi

Porselen Demlik Çay Saati 24 Aperatif Yemek Tarifleri

Pratik lezzetli aperatif tarifleri, aşçılar ile ev hanımları tarafından hazırlanmış resimli aperafir yemek tarifleri ve mutfak sırları ile yapılışları videolu anlatımlarım ile sizler için kaçırılmayacak paylaşımlar sunuyorum.










Bu pratik ikramlarla Keyifli arkadaşımızın düzenlediği "Porselen Demlik Çay Saati 24" etkinliğine katılıyor, kendisine sevgiler gönderiyorum.


Fırında Közlenmiş Patates

Malzemeler :
8 adet büyük boy patates
1 kase süzme yoğurt
3 yemek kaşığı krem peynir
2 adet yeşil soğan
1 adet kırmızı biber
1 diş ezilmiş sarımsak
Tuz-karabiber

Yapılışı :
Patatesler yıkanıp alüminyum folyoya sarılır. 180 derece fırında ortalama 1 saat kadar pişirilir. Pişen patatesler soğuması için 10-15 dakika bekletilir. Süzme yoğurt biraz çırpılıp, krem peynir eklenir. Ezilmiş sarımsaklar karıştırılır. Küçük küçük doğranmış yeşil soğan ve kırmızı biber ilave edilir. Tuz ve karabiberi ayarlanıp, karıştırılır. Soğuyan patatesler ortasından boylamasına ayırmadan kesilir, yanlarından hafifçe sıkarak çiçek gibi açılması sağlanır. Ortasına 1-2 Kaşık yoğurtlu sostan dökülür.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here