Ahududu Soslu Kup - Tariflerim 2014 - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Şubat 2014 Cumartesi

Ahududu Soslu Kup - Tariflerim 2014


BenimO tarifinden hemen sonra vermem gereken bir tarifti. Kusura bakmayın araya azıcık zaman girmiş. Yaklaşık 20 gün kadar :)

Bu kupu BenimO'dan kalan kek parçaları ile yapmıştım.

Malzemeler :



  • Hazır kek parçaları yada büskivi

  • 1 litre süt 1 su bardağı şeker ve 1 su bardağı un ( muhallebi)

  • Hazır ahududu sosu
Yapılışı:

Kupun altına kek parçalarından koydum  yada siz bisküvileri kırıp kırıp koyabilirsiniz. Üstüne 1 litre süt, 1 su bardağı şeker ve 1 su bardağı undan hazırladığım muhallebi döktüm. (5 dakika mikserle çırptım ve sıcak sıcak döktüm. ) Muhallebi iyice ılınınca hazır ahududu sosunu arkasındaki tarife göre yaptım ve üstüne döktüm. Buzdolabında soğutup ikram ettim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here