Leziz laz turşu kavurması tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ocak 2014 Salı

Leziz laz turşu kavurması tarifi

Laz lemekleri ile tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime günaydınlar ve hayırlı cumalar  dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.her gününüz sağlıklı mutlu geçsin dileklerimle bugün sizlerle kolay ve lezzetli bir tarif paylaşmak istiyorum.sizlerde denemek isterseniz buyrun bakalım.




  • 1 büyük kase fasulye turşusu

  • 2 tane kuru soğan

  • 2 tane biber turşusu

  • 2 diş sarımsak

Kuru soğanlar doğranır ve tencerede az sıvı yağda kavrulur. Sarımsak doğranır ve soğana ilave edilir. 2-3 dakika daha kavrulunca biberler doğranıp ilave edilir.

Fasulyelerde doğranıp soğanlı biberlere eklendikten sonra kısık ateşte 10 -15 dakika kavrulur ve ocaktan alınır. Soğuyunca servis yapılır. Turşu kavurması hazır. Afiyet olsun.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here