Kocam ben düzenli olarak onunla işe gitmek için olsun bir D1 okulda asistan bayan basketbol antrenörü . Son zamanlarda, Brooklyn gitti ve orada bir restoranda Jambalaya çorbası vardı . Ben aranan ve ben bu inanılmaz çorba çoğaltmak için kullanabilirsiniz ama bir şey bulamadı benzer bir tarifi için aradı. Kendi tarifi ile geliyor bu yana , ben tabii ki yavaş ocak kullanmayı tercih . Bu İNANILMAZ ortaya çıktı , sadece ben Brooklyn vardı çorba gibi oldu . Bu kesinlikle bizim evde bir elyaf bu kış olacak .
Malzemeler
1 £ kemiksiz derisiz tavuk göğsü , pişmiş ve doğranmış veya rendelenmiş ( bunu yemek nasıl bağlı )
1
1 14.5 ons KÜÇÜK lokma büyüklüğünde parçalara doğranmış kiloluk andouille sosis , drenajsız
1 14.5 ons yapabilirsiniz domates sosu
2 14.5 ons yapabilirsiniz tavuk suyu
1 büyük soğan , domates , doğranmış olabilir doğranmış
1 büyük yeşil biber ,
1 fincan kereviz doğranmış
doğranmış 1 yemek kaşığı kuru kekik
1 yemek kaşığı kurutulmuş maydanoz
1 çorba kaşığı artı 1 çay kaşığı cajun / > 2 çay kaşığı kırmızı biber veya biber (eğer elinizde ne olursa olsun )
1 1/ 2 su bardağı pirinç ,
Tarifi
1 pişirilir. Yavaş ocak ama pirinç her şeyi yerleştirin . ( Ben yüksek üzerinde denemedim , ama 4 ila 6 saat boyunca yüksek pişmiş eğer işe eminim ) 8 ila 10 saat boyunca düşük pişirin .
2. . ( Ben çorba kadar bulaşık önce her kabın dibine birkaç yemek kaşığı koyun ) her bir kase pirinç istenilen miktarda ekleyin. Çorba aşağı pişirilir sonra, kalan pirinç (pirinç tüm çorba suları emmek gibi görünüyor , çünkü bunu yapmak ve sıcak çorbapirinç overcooks çünkü sakızlı almak eğilimindedir ) ilave edin olabilir .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder