Tavuk Balık Türlüsü Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

10 Kasım 2013 Pazar

demo-image

Tavuk Balık Türlüsü Tarifi

Responsive Ads Here


kocam ve ben akşam yemeği için evine gidip ne zaman Ablam - in-law bu kez bir dizi yaptı . Bu bizim en sevdiğim yemekler biri oldu ! Sonunda bu kendim yapmaya çalıştık bu yüzden bugün yağmur yağdı , ben hatırlıyorum gibi iyi oldu . Çok kolay ama lezzet dolu . Benim kış menüsünün Kesinlikle bir parçası ve umarım senin de .

Malzemeler
1 bütün tavuk
4 litre
1 su bardağı kıyılmış kereviz
1 / 2 bardak doğranmış soğan
1/2 su bardağı rendelenmiş havuç
4 su bardağı patates
1 su bardağı tereyağı
Tuz ve karabiber /> Tavuk bulyon , /> 1 su bardağı un


Tarifi /> 1 1 litre süt
1/2 çay kaşığı tuz
çizgi . Su 4 litre bir tavuk ve bir tuz TON , biber , ve 2-3 saat tavuk bulyon (tavuk boyutuna bağlı olarak ) kaynatın .
2. . Su ve debone / paçavra gelen tavuk çıkarın; . Kenara
3 ayarlayın. Eğer 20 dakika içinde tavuk haşlanmış bu suyakereviz , soğan , havuç , ve patatesleri ilave edin .
4 . Bu arada , ayrı bir kaptatereyağı , un , süt , tuz ve biber karıştırın. Bu kalınlaşma ajan olacak . /> 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *