Dolum kolayca manipüle edilebilir ise bu rulo up temel kavram , sürdürülebilir. Farklı peynir, et , sebze , vb eklemeyi deneyin .. maddeler mükemmel kombinasyonu elde etmek . Eğer iyi bir ile gelip , bana bir e-posta göndermek veya bana ayarlı bir yorum bırakın. Ben de senin tasarımlar denemek isterim .
Rulo Ups için Malzemeler
4 gram krem peynir , oda sıcaklığında
2 yemek kaşığı ekşi krema ya da sade Yunan yoğurt
4 su bardağı tavuk ,
1/2 fincan kereviz küp
1/2 bardak havuç doğranmış ,
1/2 bardak soğan doğranmış , zevkinize
Tuz ve Biber doğranmış 4 yemek kaşığı tereyağı , eritilmiş
2/3 su bardağı galeta unu ( ya da Panko , ezilmiş kruton , vb .. )
2 kutu PILLSBURY buzdolabında hilal rulo hamur ( , onlar düşmek ) kolayca ayrı süper
Tarifi
1 . Onceden 325 derece fırında . Sizin tepsiye .
2 parşömen kağıt parçası yerleştirin . Orta ateşte bir tavada ısıtın. 1 yemek kaşığı tereyağı veya zeytinyağı tavuk pişirmek . Tuz ve karabiber serpin . Tavuk pişirme son 2 dakika boyunca ,kereviz , havuç ve soğan ekleyin .
3 . Tavuk ve sebze (tavada suları dahil olmak üzere ) , krem peynir , ekşi krema ya da düz Yunan yoğurt birleştirin. Tuz ve karabiber .
4 . Düz bir yüzey üzerinde hilal hamurüçgen yerleştirin . Bu yırtılma veya çok ince olmadan olabildiğince büyük olarak üçgen yapmak için parmaklarınızla bastırın . Hilal rulo tavuk krem peynir karışımı 1/4 fincan koyun . Tüm kenarları doldurma ve mühür etrafında hamur rulo . Yumuşak güzel ve sıkı .
5 her şeyi paketi için ellerinizi arasında topu ezmek . Eritilmiş tereyağı topları batırın . Ekmek kırıntısı ile kaplayın . Parşömen kağıt pan yerleştirin .
6 . 30 dakika 325 derecede pişirin .
/> 1 tavuk çorbası krem ( ya da benim ev yapımı tarifi )
1/4 su bardağı ekşi krema veya Yunan yoğurt (cansos
sizin gibi yoksa sos dışarı ince için Süt için sos kalın
sos ve Montaj
talimatı: 1. . Orta ateşte ( ben de tavuk pişirmek için kullanılan aynı tavada kullanılan ) üzerinde tavuk çorbası ve bir soba ekşi krema veya Yunan yoğurtkrem birleştirin .
2. . Bir plaka üzerinde pirinç koyun . Rulo iniş ve sos ile üst .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder