Mükemel Tavuk Cordon Bleu Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Kasım 2013 Cumartesi

Mükemel Tavuk Cordon Bleu Tarifi



Bu SOs lezzetli oldu ! Her şeyden önce , tavuk cordon bleu tek başına o kadar büyük , ama sos ekleyin ... O.M.G. iyi ! Bu benim yeni favori soslar biri olabilir . Ben çok lezzetlisos ne oldukça benim parmak koyamazsınız , ama buna inanmak için denemek zorunda . Belki anlamaya ? />

4-6 kemiksiz , derisiz tavuk göğsü
4-6 dilim , İsviçre provolone veya mozzarella /> 4

Sos için Malzemeler
1 su bardağı süt
1/4-1/2 su bardağı çok amaçlı un duman /> 1 su bardağı krema
1 su bardağı tavuk suyu
1 1/ 2 su bardağı kaşar , İsviçre , mozzarella veya colby peynir, rendelenmiş
1/2 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
2 yemek kaşığı tereyağı
2 tepeleme yemek kaşığı isteğe bağlı ,
1/2 çay kaşığı soğan tozu veya Sote soğan
1/2 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı kırmızı pul biber un
2 çay kaşığı toz şeker

Tavuk
talimatı: 1. . Plastik wrap iki adet arasında tavuk bir parça yerleştirin . £ 1/4 inç kalınlığında , bir oklava ya da et tokmak her tavuk göğsü kullanma. Kalan tavuk .
2 ile devam edin. Tuz ve biber ile tavuk sezon her parça . Tavuk her parçası üzerinde 1 dilim peynir ve jambon 1 dilim yerleştirin .
3 . Her meme rulo ( gerekirse gevşek uçları tıkınma ) ve birlikte tavuk sabitlemek için bir kürdan kullanarak .
4 . Dredge herhangi bir aşırı un ve sallamak her tavuk rulo .
5 . Bir tavada , zeytinyağı / tereyağı birkaç yemek kaşığı ekleyin ve orta yüksek olarak ısı açın. Yağ / tereyağı sıcak olduğunda , dikkatli bir şekilde güzel ve altın kadar tavuktava ve kahverengi her iki taraf içinde tavuk rulo yerleştirin. Yeriyavaş ocak dibinde tavuk usanmış .

Sos
talimatı: 1. . Orta ateşte , tereyağı eritin ve tuz, karabiber , pul biber , soğan tozu ve şeker ekleyin . Çırpıcı birlikte . Unu ekleyin ve meyane kabarcıklı ve pürüzsüz olana kadar hızlı bir şekilde karıştırın .
2. . Suyu , krema ve süt ekleyin ve koyulaşıncaya kadar yaklaşık 10 dakika orta ateşte çırpma devam .
3 . Düşük ısı açın ve rendelenmiş peynir ekleyin. Kadar iyi karıştırın güzel ve pürüzsüz ( bunu ince , biraz daha su ekleyin istiyorsanız eğer öyleyse bu , krep hamuru gibi kalın olmamalıdır ) . Ek (yaptım) baharat eklemek istiyorsanız , şimdi .
4. ekleyin. Yavaş ocakusanmış tavuk üzerine sosu dökün ve kapak ile kapatın . 5-6 saat ya da tavuk çatal yumuşayana kadar düşük pişirin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here