Bu SOs lezzetli oldu ! Her şeyden önce , tavuk cordon bleu tek başına o kadar büyük , ama sos ekleyin ... O.M.G. iyi ! Bu benim yeni favori soslar biri olabilir . Ben çok lezzetlisos ne oldukça benim parmak koyamazsınız , ama buna inanmak için denemek zorunda . Belki anlamaya ? />
4-6 kemiksiz , derisiz tavuk göğsü
4-6 dilim , İsviçre provolone veya mozzarella /> 4
Sos için Malzemeler
1 su bardağı süt
1/4-1/2 su bardağı çok amaçlı un duman /> 1 su bardağı krema
1 su bardağı tavuk suyu
1 1/ 2 su bardağı kaşar , İsviçre , mozzarella veya colby peynir, rendelenmiş
1/2 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
2 yemek kaşığı tereyağı
2 tepeleme yemek kaşığı isteğe bağlı ,
1/2 çay kaşığı soğan tozu veya Sote soğan
1/2 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı kırmızı pul biber un
2 çay kaşığı toz şeker
Tavuk
talimatı: 1. . Plastik wrap iki adet arasında tavuk bir parça yerleştirin . £ 1/4 inç kalınlığında , bir oklava ya da et tokmak her tavuk göğsü kullanma. Kalan tavuk .
2 ile devam edin. Tuz ve biber ile tavuk sezon her parça . Tavuk her parçası üzerinde 1 dilim peynir ve jambon 1 dilim yerleştirin .
3 . Her meme rulo ( gerekirse gevşek uçları tıkınma ) ve birlikte tavuk sabitlemek için bir kürdan kullanarak .
4 . Dredge herhangi bir aşırı un ve sallamak her tavuk rulo .
5 . Bir tavada , zeytinyağı / tereyağı birkaç yemek kaşığı ekleyin ve orta yüksek olarak ısı açın. Yağ / tereyağı sıcak olduğunda , dikkatli bir şekilde güzel ve altın kadar tavuktava ve kahverengi her iki taraf içinde tavuk rulo yerleştirin. Yeriyavaş ocak dibinde tavuk usanmış .
Sos
talimatı: 1. . Orta ateşte , tereyağı eritin ve tuz, karabiber , pul biber , soğan tozu ve şeker ekleyin . Çırpıcı birlikte . Unu ekleyin ve meyane kabarcıklı ve pürüzsüz olana kadar hızlı bir şekilde karıştırın .
2. . Suyu , krema ve süt ekleyin ve koyulaşıncaya kadar yaklaşık 10 dakika orta ateşte çırpma devam .
3 . Düşük ısı açın ve rendelenmiş peynir ekleyin. Kadar iyi karıştırın güzel ve pürüzsüz ( bunu ince , biraz daha su ekleyin istiyorsanız eğer öyleyse bu , krep hamuru gibi kalın olmamalıdır ) . Ek (yaptım) baharat eklemek istiyorsanız , şimdi .
4. ekleyin. Yavaş ocakusanmış tavuk üzerine sosu dökün ve kapak ile kapatın . 5-6 saat ya da tavuk çatal yumuşayana kadar düşük pişirin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder