Karioka Brown Sugar Hindistan cevizi Pirinç Toplar - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

22 Kasım 2013 Cuma

demo-image

Karioka Brown Sugar Hindistan cevizi Pirinç Toplar

Responsive Ads Here

.com/blogger_img_proxy/

arkadaşım birkaç hafta içinde önce bu getirdi, ben değil mi istediğini bir şey söyledi . "Ben karioka nasıl bilseydim . Hayır . Olduğunu Strike . Ben karioka yapmak öğrenmek edeceğim ! " Biliyordum < / i > önce, benim sevme uygun birkaç malzemeyi ayarlama , yemek tarifleri için çevrimiçi arama yapıldı ve kendi ev yapımı karioka bir toplu kadar pişirme . Benim ilk ısırık aldı sonra ben büyük belada olduğunu biliyordum ...

Karioka ( Brown Sugar Sır ile Derin kızarmış Hindistan cevizi Pirinç Topları ).com/blogger_img_proxy/

Onlar kesinlikle vardı lezzetli ! Onları yemek tutamadı ve aynı benim olmayan tatlı kocası yemek için de geçerli . " Bak < / i > , bu ben kilo asla nedeni budur. [ O karioka bir ısırık alır gibi ] " LOL Hangi Ben demedim isteyen neden beni geri getiriyor , "Ben karioka yapmak öğrenmek edeceğim ! " < / I > Bu bir anda aile favori haline geldi ve ben çok yapmak olacaklar muhtemelen değilim bu oldukça sık ( hatta belki de yarın ) .

.com/blogger_img_proxy/

Peki karioka tam olarak nedir? Temelde sır tatlı bir batırılmış olan bir derin yağda kızartılmış hamur var ... bir İspanyol churro ve bir Japon mochi arasında çapraz gibi . Ben bunu bir çörek delikFilipinli versiyonu diyebiliriz sanırım. Ayrıca sizden konum Filipinler ne bölgeye bağlı olarak , kaskaron < / em > veya Bitsu - Bitsu olarak bilinmektedir. Bir ısırık zaman,gevrek dışarıdan daha sonra kahverengi şeker sır ,çıtır çıtır ve Hindistan cevizi pirinç topun içine son olarakçiğnenebilirlik gelen tatlılık olsun . Tatlı . Çıtır . Chewy . MÜKEMMEL ! Bu Filipinler'de popüler bir sokak gıda var ve genellikle Turon ( bir lumpia mahfaza içine muz ve jackfruit ) , muz işaret ( karamelize kahverengi şeker ile muz ) ve kamote işaret ( karamelize kahverengi şeker ile tatlı patates ) gibi diğer derin yağda kızartılmış tatlılar yanında satılıyor .

.com/blogger_img_proxy/

ben dışarıda sıraya olursokak satıcıları benim Okul Çıkışı aperatifler satın almak için kullanılan küçük bir kız , iken hatırlıyorum benim okul . Ben sorbetes gibi şeyler (kirli dondurma ) , her üç soslar ( evet) batırılmış muz işaret , taze şeker kamışı , singkamas veya bagoong ile mangga ( jicama veya karides hamurlu yeşil mango ) ve balık topları alırdık . Annem tam olarak beni sokakta yemek yeme fikri gibi değildi , bu yüzden ben eve öncejeepney tüm benim aperatifler bitmiş emin yaptı. Gariptir ki , ben Amerika Birleşik Devletleri burada geldi kadar şimdiye kadar karioka çalıştı sanmıyorum . Evet, bu bir utanç < / i >

. .com/blogger_img_proxy/

ne ( tabii ki onları yeme yanı sıra , ) hakkında karioka seviyorum onlar yapmak çok kolay olmasıdır . Bu çok saçma ! Tatlı pirinç unu , kuşbaşı hindistan cevizi , hindistan cevizi sütü ve kahverengi şeker : Yani, ihtiyacınız olan tüm dört maddeler olduğunu . Peki , beş sizebitkisel yağ sayarsak . Tamam o zaman , beş maddeler . Sadece derin kızartma , onları birbirine karıştırmak ve onları sır . Bu kadar değil ! Şimdi neden bu daha önce yapmak öğrenmek için denemedim ?

.com/blogger_img_proxy/

.com/blogger_img_proxy/

.com/blogger_img_proxy/

Peki , karioka yapma ve kesinlikle sevgi dolu sonra , ben yaratıcı biraz almak ve bazı dolgu içine eklemek istiyorum düşündüm . Bu butsi ( veya buchi ) adlı başka bir tatlı bir ödünç bir fikir tür . Onlar kırmızı fasulye ezmesi dolu susam topları konum . Ben karioka için aynı şeyi ilginç olacaktır ama bunun yerine kırmızı fasulye ezmesi , ben bazı geleneksel Filipinli tatlar denemek istedim düşündüm

. .com/blogger_img_proxy/

bazı konserve Langka ( jack meyve ) , ube ( mor yam ) ve macapuno ( jelatinli mutant hindistan cevizi ) aldı . Bunların hepsi Filipinli veya Asya süpermarketlerde mevcuttur . Jack meyve genellikle Filipinler taze yemiş olan bir tropikal meyve , ama burada Amerika Birleşik Devletleri'nde , büyük olasılıkla onlara şurubu konserve bulabilirsiniz . Ube ve macapuno yaygın lezzet dondurma için kullanılan ya da tatlılar için dolgu olarak kullanılan

. .com/blogger_img_proxy/
/> Out üç seçenek , ilk

için sıkışmakhamur . .com/blogger_img_proxy/

Aslında oldukça iyi çıktı . Dolum merkezinde kaldı vekarioka içine ısırdı , ben güzel bir ube lezzet içinde var . Istiyorum ama bir kavanoza kalın ve ube daha zengin olan ube halaya , için teyzemin tarifi ile tekrar bu deneyin ben olabilir

. .com/blogger_img_proxy/

denedimsonrakijack meyve oldu . Ben küçük parçalar halinde doğranmış ve karioka içine 1/2 çay kaşığı yaklaşık koydu. BU kesinlikle kazanır ! Hindistan cevizi ve jack meyvelezzetleri sadece birlikte çok iyi çalıştı . .com/blogger_img_proxy/

denedimsonmacapuno ve yapmadım bu yüzden bu bir süre sonra tekrar :-)

yapmak lazım de ( Ben bir fotoğraf yok neden olan açıklar ) . Belkimacapuno çok fazla sıvı olan bir dokusal şey oldu . Sadece ortasında vıcık tadı . Ve macapuno lezzet sadece arka plana uzak soluk . Bu çok kötü . Sadece sanırım karioka ile işe yaramadı , macapuno çok seviyorum . Peki , üç iki o kadar kötü değil .

Ben olsun-birlikte bir sonraki yaz için bu bir çok yapım olacak bir his var . Belki Temmuz Dördüncü ? Hmmmm ...

Karioka < / b >
Uyarlama gelen Panlasang Pinoy < / i>
yapar hakkında 24 adet < / i >

hamur :
2 bardak Mochiko tatlı pirinç unu
2 su bardağı kuşbaşı hindistan cevizi
1 1/ 2 su bardağı hindistan cevizi sütü şekerli

3 bardak bitkisel yağ

sır :
1 fincan açık kahverengi şeker
1/4 fincan hindistan cevizi sütü

isteğe bağlı dolgular :
ube ( mor tatlı patates )
Langka ( jackfruit ) , ,
macapuno ( jelatinli mutant hindistan cevizi ) doğranmış

bir karışım olarak

bambu şiş doğranmış kase , tatlı pirinç unu , kuşbaşı Hindistan cevizi ve hindistan cevizi sütü birleştirir. Bir top halinehamur ve şekli iki çorba kaşığı alın . Kenara koyun .

Isıkadar ( dolgu ekleyerek , daha sonra yavaşça deliği kadar yakın ve bir top haline hamur yeniden şekillendirmek topu bir delik karıştırmak ve iç dolum 1 /4 1/2 çay kaşığı hakkında eklemek ) orta-yüksek ısı bir wok veya derin tavada yağ . ( İpucu : . .Petrol yeterince sıcak olup olmadığını test etmek için tek yönlü yağın içine hamur küçük bir parça bırakarak olan hamur hemen köpüren başlarsa , o zaman yağ yeterince sıcak isehamur kabarcıkları yavaş ya da don 't hiç bir kabarcıklar görmek , daha sonra yağ ) yeterince sıcak değil . Yaklaşık 5 ila 7 dakika veya kızarana kadar topları pişirin . Aşırı yağ emmek için kağıt havlu ile kaplı bir tabak üzerine pişmiş karioka aktarın. Kenara koyun

. Orta sos tavada , kahverengi şeker ve hindistan cevizi sütü birleştirir. Bir taşım kaynatın ve sonra ateşten alın . Tamamen kaplı kadar kahverengi şeker sırkarioka batırın . Dikkatle her bambu şiş içine karioka dört yerleştirin. Hemen servis

Lütfen dikkat : . Ben ücretli bir ciranta değilim ne de ben bu yazı belirtilen marka veya ürün herhangi bir freebies kabul etmedi . Ben sadece onları seviyorum ve sizinle :-) < / i > paylaşmak istiyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *