Kaplumbağa Çerezler Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Kasım 2013 Pazartesi

Kaplumbağa Çerezler Tarifi



Geçen haftabakkal bu karamel bit aldım . Beri , onlarla yapmak için yeni tarifler arıyordum var . Bu çikolatalı çerezleri (normal çikolatalı kurabiye dahil) kapalı benim yeni favori dönüş vardır . Eğer kaplumbağaları gibi, bu denemek zorunda . Ben düz tanımlama içine değilim ve bu güzel ve kabarık muaftır. O kadar yumuşak ve lucious şunlardır: ! Gerçekten, gerçekten iyi

Malzemeler
12 yemek kaşığı tereyağı ,
1 1/ 4 su bardağı esmer şeker
1/4 su bardağı şeker yumuşatılmış
1 yumurta
1 çay kaşığı vanilya
3/4 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı tuz /> 2 1/4 bardak /> 1
fincan karamel
1/2 su bardağı ceviz adet ısırıkları 1/2

Tarifi
3/4 su bardağı çikolata un . Onceden 375 fırın .
2. . Hafif ve kabarık .
3 kadar birlikte tereyağı ve şeker çırpın. Vanilya , kabartma tozu , tuz , kabartma tozu ve yumurta ekleyin. Her şey dahil kadar yenmek için devam edin .4.
5 . Çerez levha üzerine kepçe kurabiye hamuru parşömen kağıdı ile kaplı . 12 dakika veya kenarları kadar pişirin hizmet öncesi ( merkezi set ama fırından çekti sonra pişirmeye devam olmayacaktır . Tepsiye beş dakika soğumasını bekleyin ( beklemek eğer ) hafif kahverengidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here