Butterscotch Yulaf bisküviler - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Kasım 2013 Pazartesi

Butterscotch Yulaf bisküviler



OMG OMG OMG OMG ! ! Bu çerezler UNREAL var! Normalde bir çerez kişi değilim ama bu çerezleri AT ALL benim karşı uzun üzerinde sürmedi . Kocam ve ben tam anlamıyla İKİ günlerde bu tanımlama bir buçuk parti yedik ! Bu yaklaşık 2 düzine kurabiye oldu . Ben iki gün içinde bir düzine kurabiye yedik ! Eğer şeker aşırı diyebilir miyiz ? Onlar oda sıcaklığında olduğu gibi Ama cidden , bu tanımlama sadece iyi sıcak gibidir . Ben en kısa sürede başka bir toplu iş yapmak için gidiyorum ! Senin benim gibi bu kadar beğeneceğinizi umuyoruz ! !

Malzemeler
¾ su bardağı çok amaçlı bir annies - eats.net
ederiz un
½ çay kaşığı . kabartma tozu
½ çay kaşığı . tarçın
¼ çay kaşığı . tuz
8 yemek kaşığı . tuzsuz tereyağı , oda sıcaklığında
½ su bardağı esmer şeker
¼ su bardağı toz şeker

½ çay kaşığı . vanilya
1 ½ su bardağı eski moda yulaf
¾ su bardağı rendelenmiş hindistan cevizi
¾ bardak karamela cips


Yol
1 . Ön ısıtma silikon pişirme paspaslar veya parşömen kağıdı ile 350 ˚ F. Hattı kabartma yaprakfırın .
2 . Bir kapta ,un , kabartma tozu , tarçın ve tuz birleştirir. Karıştırmak için karıştırın ve bir kenara koyun .
3 . Bir elektrikli mikserkapta,tereyağı ve şeker birleştirmek ve hafif ve pürüzsüz , yaklaşık 2-3 dakika kadar orta - yüksek hızlı yendi . Dahil kadar yumurta çırpın. Vanilya uyum .
4 . Düşük hızdamikser ile , dahil sadece kadar kuru malzemeleri karıştırın . Yulaf , hindistan cevizi ve karamela cips kat spatula ile kadar eşit kombine
. 1 . Bırak birkaç santim ayrı ,hazır kabartma yaprak üzerine hamur ( yaklaşık 2 yemek kaşığı her) kaşık toz . 12-15 dakika fırında , kadar sadece set ve ışık altın , yarım pişirme yoluyla tava dönen . 5 dakikatava serin olsun , sonra tamamen soğuması için bir tel raf aktarmak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here