Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Kasım 2013 Salı

Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk Tarifi

Güveçte mantarlı kaşarlı tavukMükemel Lezzet Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk Tarifi.

Malzemeler:

300 gram tavuk sarma (kuşbaşı)
400 gram tavuk göğsü (kuşbaşı)
350 gram mantar
3 domates
4 sivri biber
3-4 diş sarımsak
200 gram rendelenmiş kaşar
2 kaşık tereyağı
Yarım çay bardağı sıvıyağ

Yapılışı:

Tavukları tavada tereyağı ve sıvıyağ ile birlikte suyunu çekene kadar kavurun. Mantarları doğrayıp üzerine ilave edin. 10-15 dakika kadar kavurduktan sonra sarımsak,domates ve biberleri de doğrayıp ilave edin. Pişince güvece koyun ve üzerine kaşar serpip 180-200 derecelik fırında pişirin.

Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk

Güveçte Sebzeli Piliç Tarifi ilde değişik lezzetlere ulaşabilirsiniz tavsiyemdir.

Afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here