Güveç Pot Sığır ve Brokoli Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Kasım 2013 Cuma

Güveç Pot Sığır ve Brokoli Tarifi



Üzgünüm tekrar bir hafta blog vermedi . Ben onu yeni havuz keyfi kız kardeşlerim oldu . Eğer AMAZING diyebilir miyiz ? ! Onun bahçesinde kadar rüya gibi bir
/>


Ve burada nakit bir SUPER sevimli resim keyif alıyor onun bebek tekne . Bu çocuk HILARIOUS bir
!
< / Div >
Her neyse , biz orada iken bu gece yapılan ve AMAZING oldu! Süper kolay ve süper lezzetli . Bu ( ve aslında ne içine gidiyor biliyorum ) iyi olduğu için tekrar almak için ödeme asla ... daha iyi bir yol ! Bu sosu bir ton yaptı. Ama gerçekten , kim sos sevmez . Bir dahaki sefere de, muhtemelen yarısı sos tarifi (aşağıdaki tarifi tüm sos tarifi ) .

Malzemeler
1 £ kemiksiz sığır eti ayna kızartma , ince şeritler halinde dilimlenmiş olur
1 kap et consumme
1/2 su bardağı soya sosu
1/3 su bardağı esmer şeker
1 yemek kaşığı susam yağı
3 diş sarımsak ,
2 yemek kaşığı mısır nişastası kıyılmış
2 yemek kaşığı
Taze brokoli çiçeği ( istediğiniz kadar çok )
Sıcak pişmiş pirinç

Tarifi
1 pişirildikten sonra güveç pot sos soğutmalı . Bir güveç tencerede yer sığır eti .
2. . Küçük bir kapta , et suyu , soya sosu , kahverengi şeker , yağ ve sarımsak birleştirir. Sığır eti üzerine dökün . 6-8 saat düşük pişirin .
3 . Bir fincan , mısır nişastası ve sos karıştırın pürüzsüz kadargüveç pot oluşturur. Güveç tencereye ekleyin. Birleştirmek için iyice karıştırın. ( Senin sos kalınlaşma değilse ,mısır nişastası karışımı ile ocak üzerinde Çıban için sos getirerek deneyin . Kaynatın istediğiniz tutarlılık ulaşana kadar ) . /> 4.
5 . Yüksek ek bir 30 dakika ağzı kapalı olarak pişirin ( sos kalınlaştırmak için için kaynamaya vardır ) .
6 . Sıcak pişmiş pirinç üzerinde servis yapın
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here