sen artık patates ve hiçbir taco kabukları ya da ekmeği var mı ? O zaman bu tarifi ! Ben her zaman artık patates püresi var ve şimdi bunları kullanmak için bir yol biliyorum! Farklı , çok basit , ama kesinlikle lezzetli tadı çünkü bu aşk !
Malzemeler
1/4 su bardağı tereyağı
2/3 su bardağı süt
1 paket taco baharat karışımı
2 1/ 2 su bardağı patates püresi gevreği ( aynı zamanda patates püresi kalan kullanımı vetereyağı ve süt ihmal olabilir )
1. pound zemin sığır
1/2 bardak doğranmış soğan
1/2 su bardağı salsa
1 su bardağı rendelenmiş marul
1 orta boy domates ,
1 fincan keskin çedar peyniri doğranmış
Ekşi krema , isteğe bağlı
Tarifi /> 1 . Fırını 350 derece fırında . Orta tencerede , tereyağını eritin. Süt ve baharat 2 çorba kaşığı taco ekleyin. Ateşten alın ve dahil kadar patates gevreği ekleyin. 10 - inç pan .
2 alt içine karışımı basın . Sadece BARELY altın kahverengi .
3 olana kadar 7-10 dakika pişirin . Sığır eti ile usanmış ve pişmiş kadar orta tavada , sığır eti ve soğan pişirin. Boşaltın. Salsa ve kalan taco baharat ekleyin. Kabarcıklı .
4. kadar pişirin. Kabuk içine dökün . 15 dakika , ya da kabuk kadar fırında altın kahverengi .
5 . 5 dakika soğumasını bekleyin . Peynir, marul , domates ve ile üst . Kes ve ekşi krema ile servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder