Bademli ve Kasar Peynirli Sebze Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Kasım 2013 Cuma

Bademli ve Kasar Peynirli Sebze Tarifi

Bademli ve Kasar Peynirli Sebze Yemek Tarifi
Mutfak: Diger Süre: 60dk
MALZEMELER
800 gr Patates
200 gr Bezelye
1 Adet Sogan
100 gr Jambon
1 Adet Mozzarella ya da Dil Peyniri
4 Adet Domates
60 gr Badem
Maydanoz
Etsuyu

Rendelenmis Parmesan Peyniri Veya Eski Kasar
Tereyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Bir tavaya koydugunuz 20 gr (1 Çorba kasigindan biraz fazla) tereyaginda,
dogranmis sogani öldürün. Bezelyeleri tuzunu ve karabiberini ekleyip
birkaç dakika karistirarak pisirin
Patatesleri yikayip soyduktan sonra ince ince dilimleyin. Yagladiginiz bir
firin tepsisinin dibine ilk patates katini dizin
Üstüne bezelyelerin yarisini, dilimlenmis mozzarelle ya da dil peynirinin
yarisini, küp seklinde dogranmis domates ve jambonun yarisini döseyin.
Tuz, karabiber ilave ettikten sonra ikinci patates katini dizin. Diger
malzemelerin kalanini da ayni sirayla koyup islemi bitirin.
Tüm yüzeyini 2 çorba kasigi kiyilmis maydanoz, ince dilimlenmis badem ve
2 çorba kasigi parmesan peyniri ya da eski kasar rendesiyle kaplayin.
Tüm malzemenin üstüne 4 kepçe etsuyu döktükten sonra kabi, önceden
isittiginiz 180 derecelik firina verin. 45 dakika sonra çikarip ayni kapta
servis yapin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages