Patates Dolmasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Ekim 2013 Çarşamba

Patates Dolmasi Tarifi

patates dolması
PATATES DOLMASI HAZIRLANIŞI : 
Fırında pişmiş uzun patateslerin üçte ikisini veya dörtte üçünü oyup boşaltın. Çıkarmış olduğunuz bu içleri püre hali­ne getirin. Tuz, karabiber, tereyağ ve yeşil­lik, rendelenmiş peynir, kıyılmış jambon, kıyılmış çeşitli etler, yağda öldürülmüş kıyılmış soğan gibi değişik içleri bu pü­reye karıştırın. Üzerine rendelenmiş pey­nir ya da galeta tozu ve tereyağ serpin, fı­rında kızartın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here