Mantarli Dana Pirzola Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Mantarli Dana Pirzola Tarifi

mantarlı dana pirzola
MALZEMELER :

  • Dana pirzolası
  • Tuz, karabiber
  • Tereyağı
  • 6 baş çiğ soyulmuş mantar
  • Dana et suyu (kendi et suyu)
  • Tatlı şarap
  • Dömiglas sosu


MANTARLI DANA PİRZOLA HAZIRLANIŞI : 
Dana pirzolasını tuzlayıp karabiber eki­niz. Bir tavada her iki tarafı nar gibi kızarıncaya kadar tereyağda pişiriniz. Yarı pişmiş hale gelince 6 baş çiğ soyulmuş mantar tavaya ilave ediniz. Pirzolayı yu­varlak bir servis tabağına yerleştiriniz. Ken­di et suyunu tatlı şarap ve dömiglas sosu iie ılıtınız ve pirzolanın üzerine gezdiriniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here