Kremali Pirasa Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ekim 2013 Salı

Kremali Pirasa Tarifi

kremalı pırasa yemeği
KREMALI PIRASA TARİFİ : 
Pırasaların beyazlarını yağlanmış bir sahana yerleştirin, tuzlayın ve 15 dakika üstü örtülü olarak kendi suyunda pişirin. Sonra pırasaları örtecek miktarda çiğ krema ilave edin, kapağı kapatıp 30 da­kika hafif ateşte pişirin. Sebze tabağına

alın, pırasaları pişirdiğiniz suyu, birkaç kaşık çiğ krema ekleyerek sebzelerin üze­rine akıtın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here