Koylu Usulu Kereviz Koku Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ekim 2013 Salı

Koylu Usulu Kereviz Koku Tarifi

köylü usulü kereviz kökü yemeği
KÖYLÜ USULÜ KEREVİZ KÖKÜ HAZIRLANIŞI : 

2 tane kereviz kökünü soyup parçalara bölün. 5 dakika suda haşlayın. Soğutup süzün, bir bezin üzerinde kurutun. Yarı derinliğine kadar oyun. Oyulmuş içi ufak kuşbaşı kesin. Bunların iki misli kadar yağda eritilmiş ufak soğan ve havuç parçalarını tuzlayıp biberleyin. Kereviz par­çalarını bu karışımla doldurun. Yağlan­mış bir tepsiye dizin. Rende peynir ser­pin. Tereyağı gezdirip orta ısıdaki fırında gratine edin.

NOT: Kerevizleri doldurmak için, do­mates, patlıcan ve enginar içleri için kullanılan her türlü dolma içinden faydalana­bilirsiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here