Feslegenli Pilic Sote Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Ekim 2013 Çarşamba

Feslegenli Pilic Sote Tarifi

fesleğenli piliç sote



MALZEMELER : 
  • 1 adet piliç
  • Bir miktar tereyağı
  • 2 bardak beyaz şarap
  • 1 kaşık doğranmış fesleğen otu




FESLEĞENLİ PİLİÇ SOTE HAZIRLANIŞI : 
Pilici koyu olarak tereyağında sote yapınız. 2 bardak beyaz şarap ile ılıtınız ve bir kaşık doğranmış fesleğen otu ilave ediniz. Yarısı çekilinceye kadar koyulaştırınız ve 3 kaşık tereyağ yedirip karıştırı­nız. Pilici servis tabağına yerleştiriniz ve kendi sosu ile (suyu ile) kaplayınız ve servis yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here