Besamel Soslu Kereviz Yapragi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ekim 2013 Salı

Besamel Soslu Kereviz Yapragi Tarifi

beşamel soslu kereviz yaprağı


BEŞAMEL SOSLU KEREVİZ YAPRAĞI HAZIRLANIŞI : 
Kereviz yapraklarım yukardaki gibi pi­şirdikten sonra süzün. Dalları boyuna iki parçaya ayırın ve her bir yarıyı kıvırıp katlayın. Bunları yağlanmış bir sahana yerleştirin. 10 dakika kapalı olarak pişirin. Fazla koyu olmayan beşamel sosuyla kap­layın ve 1-2 dakika daha kaynatmaya de­vam edin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here