Besamel Soslu Kereviz Yapragi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

15 Ekim 2013 Salı

demo-image

Besamel Soslu Kereviz Yapragi Tarifi

Responsive Ads Here
celebromantic-blogspot-com-sebze-yemekleri-besamel-soslu-kereviz-yapragi-tarifi


BEŞAMEL SOSLU KEREVİZ YAPRAĞI HAZIRLANIŞI : 
Kereviz yapraklarım yukardaki gibi pi­şirdikten sonra süzün. Dalları boyuna iki parçaya ayırın ve her bir yarıyı kıvırıp katlayın. Bunları yağlanmış bir sahana yerleştirin. 10 dakika kapalı olarak pişirin. Fazla koyu olmayan beşamel sosuyla kap­layın ve 1-2 dakika daha kaynatmaya de­vam edin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *