Sardalya Soslu Tavuk Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Eylül 2013 Cuma

Sardalya Soslu Tavuk Tarifi

Her Gün 1 Tarif
Sardalya Soslu Tavuk nasıl yapılır ?

Sardalya Soslu Tavuk Mutfak: İtalyan Murfağı.

Sardalya Soslu Tavuk Yapım Zorluğu: Zor.

Sardalya Soslu Tavuk Gerekli Malzemeler;

4 tavukgöğsü filetosu

2 sardalya filetosu - salamura

1 demet maydanoz

1 çorba kaşığı limon suyu

2 diş sarmısak

2 küçük soğan

4 çorba kaşığı un

20 gr tereyağı

5 çorba kaşığı zeytinyağı

50 gr kapari

karabiber, tuz

4 kişilik

Sardalya Soslu Tavuk Tarifi;

Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 3-5 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın. Maydanozların saplarını ayırın. Sarımsak, maydanoz, soğan, zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz, biber ve limon suyu ekleyin.

Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün.

İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye vekızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 159

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages