Sardalya Soslu Tavuk Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Eylül 2013 Cuma

Sardalya Soslu Tavuk Tarifi

Her Gün 1 Tarif
Sardalya Soslu Tavuk nasıl yapılır ?

Sardalya Soslu Tavuk Mutfak: İtalyan Murfağı.

Sardalya Soslu Tavuk Yapım Zorluğu: Zor.

Sardalya Soslu Tavuk Gerekli Malzemeler;

4 tavukgöğsü filetosu

2 sardalya filetosu - salamura

1 demet maydanoz

1 çorba kaşığı limon suyu

2 diş sarmısak

2 küçük soğan

4 çorba kaşığı un

20 gr tereyağı

5 çorba kaşığı zeytinyağı

50 gr kapari

karabiber, tuz

4 kişilik

Sardalya Soslu Tavuk Tarifi;

Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 3-5 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın. Maydanozların saplarını ayırın. Sarımsak, maydanoz, soğan, zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz, biber ve limon suyu ekleyin.

Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün.

İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye vekızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 159

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here