Pancar Turşusu Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Eylül 2013 Pazartesi

Pancar Turşusu Tarifi

pancar turşusu nasıl yapılır
pancar turşusu
Pancar Turşusu Tarifi Pancar Turşusu Nasıl Yapılır Tarifi, Turşular Turşu Tarifleri, Turşu Çeşitleri, Pancar Turşusu Tarifleri, Pancar Turşusu Nasıl Yapılıyor, Yemek Tarifleri, misyemek, Mis Yemek, Pancardan Turşu Yapmak, Pancar Turşusu Kurmak, Turşu Nasıl Yapılır, Pancar Turşusu Oktay Usta Tarifleri,  Pancar Turşusu Malzemeleri.

Pancar Turşusu Tarifi

Malzemeleri: 



  • 1 kilo kırmızı pancar

  • 2 diş sarımsak

  • 1 su bardağı sirke

  • 1 su bardağı su

  • Yarım çorba kaşığı tuz


Yapılışı

Pancarlar yıkayıp, çok yumuşak olmayacak şekilde haşlayın. 

Soyarak yuvarlak dilimleyin, bir kavanoza koyun. 

Tuzla dövülmüş saımısağa sirke ve su koyup karıştırın. 

Pancarın üzerine döküp, kavanozu sağa sola çalkalayın, kapağını kapatın. 

Bir günde turşu hazır olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here