Acılı Ezme Tarifi, Acılı Ezme Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Eylül 2013 Pazar

Acılı Ezme Tarifi, Acılı Ezme Nasıl Yapılır

acılı ezme yapılışı
acılı ezme
Acılı Ezme Tarifi, Acılı Ezme Nasıl Yapılır, Acılı Ezme Yapılışı, Acılı Ezme Yapmak, Acılı Ezme Malzemeleri, Acılı Ezme Çeşitleri, Lezzetli Acılı Ezme Nasıl Yapılır, Ezmeler Ve tarifleri, yemek tarifleri, yemekler, yemek pişirmek, ezme yapmak için gerekli malzemeleri nelerdir.



Acılı Ezme Tarifi

Malzemeleri:


  • Üç tane kuru soğan

  • İki diş sarımsak

  • Dört tane çarliston biber

  • Beş tane kırmızı biber

  • İki tane domates

  • Bir çorba kaşığı domates salçası

  • Bir çorba kaşığı biber salçası

  • Bir tane limon

  • Yarım demet maydanoz

  • 4-5 yaprak taze nane

  • Bir çay kaşığı pul biber

  • Tuz 

  • Zeytinyağı 

Yapılışı

Kuru soğan, çarliston biber, kırmızı biber, domates ve sarımsağı küçük küçük doğrayın ve karıştırın.

Biber salçası ve domates salçasını da ilave ederek iyice ezin.

Hazırladığınız ezmeyi servis tabağına koyun.

Üzerine limon suyunu ve zeytin yağını gezdirin.

Taze nane serperek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here