Yeni Bir Chicken Parmesan - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Yeni Bir Chicken Parmesan


Bu Chicken Parmesan tarifi olan
Palm restoran
. Yeni Bir Chicken Parmesan
Bu olan bir gizli madde
.
ilk olarak sos başlatın böylece bu simmers süre
Eğer tavuk
yapmak . .
zeytinyağı sarımsak ve fesleğen yaprakları sote edin
Bu lezzet ile yağ aşılamaktadır
.
baharatlar
. .
püre domates için bir patates hovarda kullanılan
Let kaynamaya konserve domates, şarap, ve
Ekle . Bu yeterli sos
some.You da yarısında tarifi kesilmiş, ama
liketo hızlı akşam yemekleri için dondurucuda sos
edebilirsiniz .
kemiksiz tavuk göğsü düzleştirin

kaplama.
1 için 3 tabak hazırlayın. dövülmüş yumurta, 2. un, 3. İtalyan kırıntıları
.
un ilk Coat
sonra yumurta ile kat
ve kırıntıları içine son
Puan hacmiyle bıçak
.
Her kesim yarısında göğüsler. Dinlensin 10 dakika
veya
ve daha sonra çanak bitirmek kapsayacak ve bu noktada buzdolabında saklayabilirsiniz
.
sıcak tavuk sote edin . her iki tarafta
2-3 dakika
için yaklaşık
yağ
biraz dökün bir Fırına dayanıklı tabağı.
Yeri üstüne tavuk göğsü üzerine sos. Tavuk ve
sprinklewith rendelenmiş parmesan peyniri her parçası üzerinde kaşık biraz
sos
.
Yeni Bir Chicken Parmesan
İşte gizli madde var
. Muenster Peynir
üstüne muenster peynir, bir dilim Lay . .
broiler altında Yeri ve dikkatle izlemek
bir
peynir eriyene kabarcıklı
fırın ve
kaldırmak makarna ile
Plaka .
Ben onu seviyorsunuz.
Muenster bir
wonderfulrich lezzet cheesegives. Sos
yapılan kalanı oldukça hızlı bir şekilde bir araya geliyor
güzel bir Pinot Noir
..! Cheers


Chicken Parmesan
Marinara Sos
1/4 C zeytinyağı
6 diş sarımsak, ezilmiş
1/2 C taze fesleğen yaprakları, gevşek paketlenmiş
2 28-oz kutular ezilmiş domates
1/2 C beyaz şarap
tatmak tuz biber
2 t şeker
1/4 t pul pul biber
Isı
büyük bir tencerede zeytinyağı orta yüksek ısı. Diş sarımsak ekleyin ve karıştırın
2 dakika altın kadar pişirin. Freshbasil ve yemek 1-2 dakika
ekleyin. Konserve
Ekle
tomatoesand bir patates hovarda ile biraz ezmek
. Şarap, tuz ve şekeri ekleyin. 20-30 pişirin
ve yaklaşık 10 tur offreshly karabiber
.. Gerekli kadar düşük üzerinde kaynamaya edelim
dakika sonra pul
kırmızı biber thecrushed eklemek Siz yarısında bu tarifi kesmek, ya da ekstra
koyabilirsiniz başka bir yemek için sos inthe dondurucu
.
Tavuk
2 kemiksiz tavuk göğsü
1 C un
1 C İtalyan kırıntıları
2 yumurta </ ​​b>
2-3 T kanola yağı
Pound tavuk düz naylon arasında
. bir plaka üzerinde unu koyun. Çırpıcı
yumurta
başka bir plaka ve
üzerindeki kırıntıları
üçüncü plakası. Düzleştirilmiş tavuk göğsü ve
al
sonra ilk un kat bu, yumurta, daha sonra
de kırıntıları. Iyice kaplı olduğundan emin olun,
sonra bıçakla puan. Yarısında her pirzola Kes
. Soğutmak pişirmeye hazır olana kadar
. 10 dakika orcover ve
dinlendirin. Isı büyük bir tavada yağ kanola
iki dakika tavuk andcook Ekle
her tarafta kadar usanmış
.
Topping
Marinara sos-yaklaşık 4 C
8 T rendelenmiş parmesan peyniri
4 dilim Muenster peynir
Taze fesleğen garnitür için bırakır
yayın alt
üzerindeki sosu bir
Bir Fırına dayanıklı plakalı. Üst ve sosu bir kaşık ekleyin ve
hakkında 2 T rendelenmiş parmesanon her parça
.. Muenster bir dilim Kapak
tavuk
yerleştirin broiler altında Yeri ve dikkatle izlemek
. tüm peynir erimiş ve zaman köpüren
fırından çıkarın ve makarna ile servis
.. fesleğen yaprakları ile süsleyin

Yeni Bir Chicken Parmesan
! keyfini çıkarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here