Bu Chicken Parmesan tarifi olan
Palm restoran
Bu olan bir gizli madde
ilk olarak sos başlatın böylece bu simmers süre
Eğer tavuk
Bu lezzet ile yağ aşılamaktadır
Let kaynamaya konserve domates, şarap, ve
Palm restoran
Bu olan bir gizli madde
ilk olarak sos başlatın böylece bu simmers süre
Eğer tavuk
yapmak . .
zeytinyağı sarımsak ve fesleğen yaprakları sote edin Bu lezzet ile yağ aşılamaktadır
baharatlar
. .
püre domates için bir patates hovarda kullanılan Let kaynamaya konserve domates, şarap, ve
Ekle . Bu yeterli sos
some.You da yarısında tarifi kesilmiş, ama
liketo hızlı akşam yemekleri için dondurucuda sos
kemiksiz tavuk göğsü düzleştirin
kaplama.
1 için 3 tabak hazırlayın. dövülmüş yumurta, 2. un, 3. İtalyan kırıntıları
un ilk Coat
sonra yumurta ile kat
ve kırıntıları içine son
Puan hacmiyle bıçak
Her kesim yarısında göğüsler. Dinlensin 10 dakika
veya
ve daha sonra çanak bitirmek kapsayacak ve bu noktada buzdolabında saklayabilirsiniz
sıcak tavuk sote edin . her iki tarafta
2-3 dakika some.You da yarısında tarifi kesilmiş, ama
liketo hızlı akşam yemekleri için dondurucuda sos
kemiksiz tavuk göğsü düzleştirin
kaplama.
1 için 3 tabak hazırlayın. dövülmüş yumurta, 2. un, 3. İtalyan kırıntıları
un ilk Coat
sonra yumurta ile kat
ve kırıntıları içine son
Puan hacmiyle bıçak
Her kesim yarısında göğüsler. Dinlensin 10 dakika
veya
ve daha sonra çanak bitirmek kapsayacak ve bu noktada buzdolabında saklayabilirsiniz
sıcak tavuk sote edin . her iki tarafta
için yaklaşık
Yeri üstüne tavuk göğsü üzerine sos. Tavuk ve
sprinklewith rendelenmiş parmesan peyniri her parçası üzerinde kaşık biraz
sos
broiler altında Yeri ve dikkatle izlemek yağ
biraz dökün bir Fırına dayanıklı tabağı. Yeri üstüne tavuk göğsü üzerine sos. Tavuk ve
sprinklewith rendelenmiş parmesan peyniri her parçası üzerinde kaşık biraz
sos
.
Yeni Bir Chicken Parmesan
İşte gizli madde var . Muenster Peynir
üstüne muenster peynir, bir dilim Lay . . bir
peynir eriyene kabarcıklı
fırın ve
fırın ve
kaldırmak makarna ile
Plaka .
Ben onu seviyorsunuz.
Muenster bir
wonderfulrich lezzet cheesegives. Sos
yapılan kalanı oldukça hızlı bir şekilde bir araya geliyor
güzel bir Pinot Noir
..! Cheers
Muenster bir
wonderfulrich lezzet cheesegives. Sos
yapılan kalanı oldukça hızlı bir şekilde bir araya geliyor
güzel bir Pinot Noir
..! Cheers
Chicken Parmesan
Marinara Sos
1/4 C zeytinyağı
6 diş sarımsak, ezilmiş
1/2 C taze fesleğen yaprakları, gevşek paketlenmiş
2 28-oz kutular ezilmiş domates
1/2 C beyaz şarap
tatmak tuz biber
2 t şeker
1/4 t pul pul biber
Isı
büyük bir tencerede zeytinyağı orta yüksek ısı. Diş sarımsak ekleyin ve karıştırın
2 dakika altın kadar pişirin. Freshbasil ve yemek 1-2 dakika
ekleyin. Konserve
Ekle tomatoesand bir patates hovarda ile biraz ezmek
. Şarap, tuz ve şekeri ekleyin. 20-30 pişirin
ve yaklaşık 10 tur offreshly karabiber
.. Gerekli kadar düşük üzerinde kaynamaya edelim
dakika sonra pul
kırmızı biber thecrushed eklemek Siz yarısında bu tarifi kesmek, ya da ekstra
koyabilirsiniz başka bir yemek için sos inthe dondurucu
.
Tavuk
2 kemiksiz tavuk göğsü
1 C un
1 C İtalyan kırıntıları
2 yumurta </ b>
2-3 T kanola yağı
Pound tavuk düz naylon arasında
. bir plaka üzerinde unu koyun. Çırpıcı
yumurta başka bir plaka ve
üzerindeki kırıntıları üçüncü plakası. Düzleştirilmiş tavuk göğsü ve
al sonra ilk un kat bu, yumurta, daha sonra
de kırıntıları. Iyice kaplı olduğundan emin olun,
sonra bıçakla puan. Yarısında her pirzola Kes
. Soğutmak pişirmeye hazır olana kadar
. 10 dakika orcover ve
dinlendirin. Isı büyük bir tavada yağ kanola
iki dakika tavuk andcook Ekle
her tarafta kadar usanmış
.
Topping
Marinara sos-yaklaşık 4 C
8 T rendelenmiş parmesan peyniri
4 dilim Muenster peynir
Taze fesleğen garnitür için bırakır
yayın alt
üzerindeki sosu bir Bir Fırına dayanıklı plakalı. Üst ve sosu bir kaşık ekleyin ve
hakkında 2 T rendelenmiş parmesanon her parça
.. Muenster bir dilim Kapak
tavuk
yerleştirin broiler altında Yeri ve dikkatle izlemek
. tüm peynir erimiş ve zaman köpüren
fırından çıkarın ve makarna ile servis
.. fesleğen yaprakları ile süsleyin
Yeni Bir Chicken Parmesan
! keyfini çıkarın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder