Taze Fasulye Çorbası Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Taze Fasulye Çorbası Tarifi

fasulye çorbası
Taze Fasulye Çorbası nasıl yapılır ?

Taze Fasulye Çorbası Mutfak: Türk Murfağı.

Taze Fasulye Çorbası Yapım Zorluğu: Kolay.

Taze Fasulye Çorbası Gerekli Malzemeler;

500 gr taze fasulye

2 çorba kaşığı un

2 çorba kaşığıtereyağ

3 çorba kaşığı yoğurt

1 adet domates

1 adet yumurta


Taze Fasulye Çorbası Tarifi;

Fasulyeleri yıkadıktan sonra uçlarını kesip, küp küp doğrayıp, tencereye koyun. Üzerine domates rendeleyip, iki kaşık tereyağı ve tuz ilave edip tencerenin kapağını örtün. Fasulyeleri ağır ağır, suyunu çekinceye dek kavurun ve daha sonra bir miktar su ilave edin. 25-30 dakika fasulyeler pişinceye dek kaynatın.

Diğer yanda bir kapta yoğurt, un ve yumurtayı su ile ezip, kaynayan fasulyenin üzerine ağır ağır karıştırarak kökün. Topak olmamasına özen gösterin. On dakika kaynatıp, servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 47

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here