Parmesan Kabuklu Tavuk - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Parmesan Kabuklu Tavuk


Bu hızlı ve kolay bir tavuk tarifi
. Parmesan Kabuklu Tavuk
Benim ' Tavuk başka biri Aptallar için '
. benim torunum son dakika ve
de çağırır
wantsto o
bir çift ile neler yapabileceğini biliyorum
tavuk breastsand sadece birkaç diğer maddeler,
hazır olması gerekir
!
tavuk göğsü sığ bir tavada Lay
. (kalabalığın yukarıdaki fotoğraf gibi tavuk etmeyin.)
bazı oda ve istediğiniz gibi sezon verin
Bunlar yarıya, büyük göğüsler vardı
..
Kombine mayonez ve rendelenmiş parmesan
peynir /> mayo-parm karışımı üzerine yayın;. sonra
serpin üzerine biraz kırıntıları

Şimdi tam bir yemek yapmak için süper kolay
Bazı cut-up patates kızartma ve olabilir taze
tavuk ile birlikte sebze. Sadece onları atmak
biraz baharatlar ile zeytinyağı
. Akşam yemeği fırında olduğu

pişirin; (veya
(veya 25 dakika 375 de)
ile pişmiş ve kızarana kadar
Ne kadar kolay
?! .
1 veya 12 yapmak için tarifi ayarlayabilirsiniz
çok balık üzerinde çalışır;
tavuk nemli ve sulu kalır
sadece
yaklaşık 10 dakika @ 425
fırında
Parmesan kabuklu tavuk
4 kemiksiz tavuk göğüsler
1/2 C mayonez
1/4 C parmesan peyniri
4 t İtalyan kırıntıları
seçim baharat
Yer sığ bir tavada tavuk göğsü
. Sezon üst hakkında (burada seçim)
1 t terbiyeli tuz, 1/2 t sarımsak tozu,
ve 1/4 t biber veya
tat
mayo ve rendelenmiş birleştirin .
, peynir küçük bir kase tavuk göğsü bu yayın
üstüne biraz kırıntıları serpin,.
hakkında 1 t her 30 dakika @ 375 pişirin.
veya 20 dakika @ 425
. kadar veya usanmış ve üzerinden yemek

. ! keyfini çıkarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here