Mantar ve Kremalı Tavuk Göğüsler - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Mantar ve Kremalı Tavuk Göğüsler

Bu benim ilk yapılan lezzetli bir Julia Child reçetedir yıllar önce zaman onu yemek kitabı
Mastering Fransız Yemek Sanatı, Vol. 1
wasall öfke. Bu deniyor
Supremes De Vilaille A Blanc
Mantar ve Kremalı Tavuk Göğüsler
!
Birkaç basit malzemelerle. Bir kez
hakim ettik
Bu tekniği it'sreally çok kolay
ve yapmak için hızlı. Ben aracılığıyla her adım gideceğiz
.
. Üniform bir kalınlığa biraz tavuk düzleştirin
limon suyu damla ile tavuk Rub .
tuz ve karabiber ile her iki serpin
.
Isı .
. kıyılmış arpacık ilave edin
kızarmadan bir dakika sote edin
kadar 10 "Tavada tereyağı >
. (aynı zamanda yeşil soğan kullanabilir miyim)
Sonra hafifçe mantar ilave edin ve sote
kızarmadan aminute ortwo.
tuz ve karabiber serpin
. tavuk ekleyin ve kat her iki açmak
. tereyağı folyo ile kaplayın
.
Bir hot400 fırında Yeri
. 12-15 minutes.Do için değil aşırı fırında
et dokunmak yaylı olan bu
isimli done.If yoktur esneklik,
Bu pişmiş edilir
.
çıkarın tavuk underthe folyo Eğer sos yaparken
. ben plakalı dönmek benim fırın kapalı
. alongwith yemek tabakları
tabağı ve sıcak
tutmak hala çok sıcak ise fırın kapı aralık bırakın
sos olun:.
içine suyu ve şarap dökün
tava ve hızlı bir şekilde bir taşım kaynatın
.
yüksek ateşte kaynatın sıvı yoğunlaşmış kadar
. ve şurup gibi
krem ​​ilave edin
.
tekrar kaynatın aşağı
Bu kalınlaşmış kadar
. baharat için ısı ve tat kaldır
.. limon suyu birkaç damla ekleyin
tavuk göğsü üzerine sosu dökün
.
2T ile serpin taze maydanoz doğranmış .
az bir kez servis
.
risotto veya pirinç tavuk suyu içinde pişmiş ile servis yapın,
ve tereyağlı yeşil fasulye, kuşkonmaz,
enginar heartsor ıspanak kremalı
. keyfini çıkarın
! < b> Supremes de Volaille aux Kuzugöbeği Mantar ve Krem
Tavuk Göğüsler
4 kemiksiz, derisiz tavuk göğsü
1/2t limon suyu
5T tereyağı
1T kıyılmış arpacık soğanı
1/4 £ taze mantar,
dilimlenmiş tuz biber gerektiği gibi
1/4c tavuk suyu
1/4c beyaz şarap veya vermut
1C krema
limon suyu gerektiği gibi
2T
taze maydanoz kıyılmış limon suyu damla tavuk Rub
.. tuz karabiber serpin her iki
10 "tavada ısı tereyağı kadar
köpük. Kıyılmış arpacık ve
ekle . Kızarmadan sote bir dakika
Sonra mantar ilave edin ve sote
hafifçe kızarmadan bir iki dakika için
tavuk ekleyin ve kat her iki açmak
Mantar ve Kremalı Tavuk Göğüsler
folyo ve yer ile tereyağı ve kapaklı
12-15 dakika için 400 fırın. Kontrol Et
yaklaşık 10 dakika sonra. Et bahar gerekir
. Geri parmaklarınızla hafifçe basıldığında
fırından pan çıkarın ve
yerleştirmek folyo ile chickenon bir tabağı ve çadır
Eğer sos yaparken keepwarm için
. Sos
tava
içine suyu ve şarap dökün
ve yüksek ateşte hızlı bir şekilde kaynatın
yoğun ve şurup kadar. Krem
ilave edin
.
baharat için dikkatli Kapalı ısı tat
limon suyu ve birkaç damla ekleyin
. Ve kalınlaşmış biraz
kadar tekrar aşağı kaynatın
tavuk ve
üzerine sosu dökün . maydanoz serpin ve aynı anda hizmet
Viola
! Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here