Kremalı Tavuk Çorbası Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Ağustos 2013 Pazar

Kremalı Tavuk Çorbası Tarifi

kremalı tavuk çorbası
Kremalı Tavuk Çorbası nasıl yapılır ?

Kremalı Tavuk Çorbası Mutfak: Türk Murfağı.

Kremalı Tavuk Çorbası Yapım Zorluğu: Normal.

Kremalı Tavuk Çorbası Gerekli Malzemeler;

1 litre beyaz tavuk suyu

100 ml. krema

50 gr pişmiş beyaz tavuk eti

500 gr tavuk kemiği

60 gr tereyağı

60 gr un

5 kişilik


Kremalı Tavuk Çorbası Tarifi;

Tereyağı ve undan sarı meyane yapın.

Tahta kaşıkla devamlı karıştırıp tavuk suyunu ekleyin.

Kemikleri haşlayın, süzün, çorbaya katın. Çorbayı bir taşım kaynatın, tuz biber ekip 45 dakika kısık ateşte kaynatın. Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın ve kremayı çorbaya ekleyin.

Tavuk etini ince ince doğrayın, ısıtıp çorbaya ekleyin.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 37

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here