hardal Tavuk - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

hardal Tavuk


.
It çok hardal ve Fransızca-kızarmış
soğan kaplı Tavuk göğsü olabilir olmak
gibi yaklaşık olarak basit lezzetli, henüz oldukça belirleyemez
maddeler ne olduğunu bilmiyordum
.
Kendi ile
Sadece iki maddeler tavuk.
(iki meme kullanılan ve bize sadece iki yarım
en tarifi kesilmiş.)
Ben tavuk göğsü biraz
basık ve yarım kesin.
ile Sezon Ev ve
hardal ile her iki yayılmış
.
Coat basarak ezilmiş
soğan ile her iki tarafta tavuk, iyi kaplı
.
içine koyun püskürtülür sığ . güveç
30 veya daha fazla dakika için buraya buzdolabında saklayabilirsiniz
. .
yaklaşık 20-25 dakika 400 derecede pişirin
Hizmet

! Hardal Tavuk
< b> 4 derisiz tavuk göğsü
1 C hardal
6 oz Fransız-kızarmış soğan
. Evi
bile onları almak için biraz tavuk düzleştirin
Sezon Baharat ve hardal ile her iki yayılmış
Bager ezilmiş soğan iki tarafında, içeri basarak
bir püskürtme sığ güveç koy
pişirin @ 20-25 dakika 400
..! keyfini çıkarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here