.
It çok hardal ve Fransızca-kızarmış
soğan kaplı Tavuk göğsü olabilir olmak
soğan kaplı Tavuk göğsü olabilir olmak
gibi yaklaşık olarak basit lezzetli, henüz oldukça belirleyemez
maddeler ne olduğunu bilmiyordum
Kendi ile
Sadece iki maddeler tavuk.
(iki meme kullanılan ve bize sadece iki yarım
en tarifi kesilmiş.)
Ben tavuk göğsü biraz
basık ve yarım kesin.
(iki meme kullanılan ve bize sadece iki yarım
en tarifi kesilmiş.)
Ben tavuk göğsü biraz
basık ve yarım kesin.
ile Sezon Ev ve
hardal ile her iki yayılmış
hardal ile her iki yayılmış
Coat basarak ezilmiş
soğan ile her iki tarafta tavuk, iyi kaplı
soğan ile her iki tarafta tavuk, iyi kaplı
içine koyun püskürtülür sığ . güveç
30 veya daha fazla dakika için buraya buzdolabında saklayabilirsiniz
30 veya daha fazla dakika için buraya buzdolabında saklayabilirsiniz
. .
yaklaşık 20-25 dakika 400 derecede pişirin
Hizmet
! Hardal Tavuk
< b> 4 derisiz tavuk göğsü
1 C hardal
6 oz Fransız-kızarmış soğan
. Evi
bile onları almak için biraz tavuk düzleştirin
Sezon Baharat ve hardal ile her iki yayılmış
Bager ezilmiş soğan iki tarafında, içeri basarak
bir püskürtme sığ güveç koy
pişirin @ 20-25 dakika 400
..! keyfini çıkarın
< b> 4 derisiz tavuk göğsü
1 C hardal
6 oz Fransız-kızarmış soğan
. Evi
bile onları almak için biraz tavuk düzleştirin
Sezon Baharat ve hardal ile her iki yayılmış
Bager ezilmiş soğan iki tarafında, içeri basarak
bir püskürtme sığ güveç koy
pişirin @ 20-25 dakika 400
..! keyfini çıkarın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder