Dolma Soğan ( Soğan Dolması ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Dolma Soğan ( Soğan Dolması )

Dolma Soğan ( Soğan Dolması ) Onlar geçen Nisan bizi ziyarete geldiğinde Annem yemek dergileri ve bu tarifi kitapçıklar bir çift yemeği . Kitapçıklar biri TV ünlü şef, gereğidir Emine Beder olan yemekler genelde çok yağlı bulmak ve yemek tarifleri sıkıcı. Ancak, ona vermek zorunda; onu ölçümler çok tuhaf ve kesinlikle takip ettiğimde, yemek tarifleri beklendiği gibi dışarı çıkarmak - hiçbir sürpriz

açma ederken hareket sonra onu yemek tarifleri bulundu.. Sayfalarında saygısız, ben sıradan yemek tarifleri arasında bu mücevher bulundu. Ben orada burada tarifi değişti, ama prensip olarak sadık kaldı. Sonuç muhteşem oldu. Ona yemek tarifleri bir şans verecektir düşünüyorum

.
























2-3 kırmızı soğan (büyük olanlar almaya çalışın - tarifi düzenli soğan çağrısında, ben seçtim
1. / 3 £ kıyma (dana veya kuzu)
1/4 su bardağı pirinç
1 1 / kırmızı olanlar) kullanmak 2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı biber salçası (bunu bulamazsanız, salça kullanın )
ezilmiş 1/3 su bardağı kuru sumak
1 çay kaşığı kuru nane pul
1 çay kaşığı kekik yaprakları
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı veya daha fazla pul pul biber
1 su bardağı sıcak su
tuz

- Kes soğan 1/4 inç ve kabuğu alt kısımları.
-kaynatın, ama çok yumuşak değil. Durulayın ve aşağı soğumaya bırakın.
-sıkın. O katmanları doldurma olacak. Kaygan ise, bol su. Kavrama ve sıkmak için
-Yıkama pirinç temiz bir mutfak havlusu kullanın ve durulayın.
-Islatın sumak sıcak suda 15 dakika ve drenaj için. Bir tavada su.
-Isı tereyağı kaydedin. Macunlar, baharat ve tuz ekleyin. İyice karıştırın ve 3-4 dakika pişirin.
-al. Kıyma, pirinç, ve sumak ekleyin.
-Sayfalar soğan karışımı ile. İyice karıştırın ve geniş bir tencereye.
-sonra sumak su.
-dökün yarım saat boyunca düşük kapalı pişirin.
-servis yapın. Biz özellikle yogurt.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages