Revani Tatlısı yapımında bugun sizlerle püf noktası ve Revani Tatlısını yaparken dikkat etmemiz gereken kolay tatlı yapımını sizlerle paylaşam.
Revani Tatlısı Malzemeler:
- 4 Adet Yumurta
- 2 Çay bardağı toz şeker
- 2 Çay bardağı irmik
- 1 Kaşık Kabartma Tozu
- 2 Çay bardağı yogurt
- 1 Paket Vaanilya
- Üzeri için Hindistan çevizi
- 4 Çay vardağı Un
- Hamuruna isterseniz limon kabuguda lave edebilirsiniz
- Üç Bardak Su
- Üç Bardak Toz Şeker
- Az limon kabugu
İlk olarak Şerbetimizi hazırlamak için limon kabugumuzu rendeleriz. Ardından Şeker ve suyumuzla birlikte karıştırırız ve kaynamaya bırakırız. Daha sonra plastik bir kabımızda yumurta ve şekerlerimizi güzelçce karıştırırız. Ardından Daha sonra bütün hazırladıgımız malzemelerimizi ilave ettikten sonra karıştırmaya devam ederiz ve ardından daha önceden ısınmış olan fırınımıza tepsmizi ilave ettikten sonra fırına koyarız ve pişmeye bırakırız. Ardından Sıcak olan çıkardıgımız revaninin üzerine soguk haldek şerbetimizi ilave ederiz ve üstünü de hindistan çevizimizle süsleyerek servis edebilirsinz.
Afiyet Olsun
Revani Tatlısı nasıl yapılır, Revani Tatlısıkolay yapımı, Revani Tatlısı neler konulur, Revani Tatlısı pratik tarifleri, Revani Tatlısı online yemek tarifleri, Revani Tatlısı nasıl yapmalıyım,
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder