- 250 gr. ıspanak,
- 6 adet yumurta,
- 1 fincan un,
- 2 çorba kaşığı margarin
Haşlanmış pilicin etini kemiklerinden ayırıp didiniz.
Yumurtaları bir kaba kırıp hafifçe vurunuz. Margarini eritiniz.
Yufkalardan birinin kenarındaki kalınca kısımları kesip yağlanmış bir tepsiye seriniz. Üstüne tavuk suyu, yumurta ve margarinden meydana getirdiğiniz bulamaçtan iki kaşık gezdiriniz.
Diğer yufkaları dörde ayırıp her parçanın arasına bulamaçtan gezdirmek şartıyla tepsiye yayınız ve en ortasına dîdilmiş tavuk etlerini döşeyip üstüne kaşar peyniri rendesini de gezdirdikten sonra tekrar yufkaları kapatınız ve en üste yine erimiş margarin ve yumurta gezdirip fırına sürünüz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder