Pofuduk Poğaça Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Mayıs 2013 Salı

Pofuduk Poğaça Tarifi

Poğaça tarifi olarak size bugün öğleden sonra için pofuduk poğaça tarifi veriyorum.






malzemeler



  • 500 ml ilik süt

  • 3 tane yumurta

  • 6 yemek kasik toz seker

  • 1 tane yas maya

  • 1 tatli kasik tuz

  • 1 su bardak ay cicek yag

  • alabildigi kadar un

  • üzerine 1 yumurta ,1 tutam toz seker
hazirlanisi



  • Ilik südün icersinesekeri , tuzu  ve mayayi katip  cirparak erimesini saglayin.

  • Yugurma kabina yumurtayi da ilave edip devam cirpin.

  • Yag da ilave edin .

  • Yavas yvas unu katip elinizle yugurun.

  • Yumuisak bir hamur elde edin.

  • Hamurunuzun üzerini kapatin ve mayalanmaya birakin.

  • Hamur iki kati oluncaya kadar.

  • Ceviz büyüklügünde bezeler yuvarlayip tepsiye aralikli siralayin.

  • Üzerine yumurta ve bir tutam sekeri cirpip fica ile sürün.

  • Önceden isitilmis firinda 175 derecede pisirinin.

  • Afiyetler olsun hemen bayatlamayan cok güzel bir tarif.

Sofralarımızdan eksik olmayan lezzetli tatlar ve tarifleri

Ev Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here