Patatesli Haşlama Yemeği Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

30 Mayıs 2013 Perşembe

Patatesli Haşlama Yemeği Tarifi

Yemek pişirmek ustalık ister özellikle ana yemekler için size Patatesli Haşlama Yemeği Tarifi sunuyoruz.



 

Haşlama Malzemeleri


Etli kemik


2 soğan


2 havuç


2 patates


Tuz karabiber


Et suyu




Hazırlanışı

Önce etli kemiği düdüklüde haşlıyalım.Etleri kemikten ayıralım iri iri doğrayalım.Tencereye sırasıyla piyaz doğradığımız soğan ,küp şeklinde doğradığımız havuç ve patatesleri koyup malzemelerin üzerini geçecek kadar et suyu, tuz ,karabiber ve etlerimizi ilave edip 10 dk hızlı ateşte, 40 dk kısık ateşte pişirelim. Pişen haşlamamızı limon ve karabiber eşliğinde servise sunalım. 



Afiyet Olsun



Muhteşem Lezzet Gürme Patates Yemeği Tarifleri Sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here